abprofessio_row03_új_b.jpg
Hírlevél
2008. Április
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha az e-mail rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikk ide!


Kedves Olvasónk!

Tegyük fel, hogy az 1500 méteres síkfutást szeretnéd megnyerni az Olimpián. Hogyan készülsz? Mert, ha edzésként a hegyről lefele futogatod ezt a távot nem is látszik olyan nehéznek, mégis kevés reménnyel indulhatsz. Ha azonban a hegyre felfele futva edzel, nagyobb valószínűséggel fejleszted ki a megfelelő sebességet, a szellemi állóképességet és a kitartást, amelyek az aranyéremhez szükségesek. És akkor neked áll a zászló.
21 napos sikerprogram kezdőknek!
Amikor feliratkoztál hírlevelünkre azt ígértük Neked, hogy - többek között - újdonságainkról is rendszeresen tájékoztatunk. Íme!

Egyik legfrissebb eszközünk egy olyan fontos eszköz, amiről minden KIFEJEZETTEN KEZDŐ, ÚJRAKEZDŐ, FRISSEN CSATLAKOZOTT Sunrider szurkolónak tudnia kell, mert akkora potenciál van benne. És mi is akkor vagyunk igazán boldogok, ha azt halljuk, hogy kipróbáltad, amit javasoltunk - és bankot robbantottál vele!

Ha Te egy frissen csatlakozott, kezdő üzletépítőnk vagy, akkor a "21 napos sikerprogram kezdőknek" c. ingyenes e-mail tanfolyam Neked szól!

Ha magadra ismersz, akkor klikk ide, fantasztikus sikere van. Jelenleg egyébként közel 120 üzletépítőnk végzi a programot.
"Rakd rendbe az embert és működik az üzlete"
„Az ember soha sem tudja kibontakoztatni minden képességét,
ha nem találkozik komoly ellenállással, akadállyal.”

Más klasszikus vállalkozásokhoz hasonlóan az MLM üzletnek is számos buktatója van. Nem úgy működik, hogy mindenki mindig csak sikereket ér el, hanem még a legjobbak is óhatatlanul keresztülmennek buktatókon. Ezek nagy részét te sem tudod elkerülni, csakhogy egyáltalán nem mindegy, hogy a botlásod után mekkora szakadékban találod magad.

Mi jellemzi az MLM buktatóit, és hogyan viszonyulj hozzájuk?

Az üzleti buktatóknak vannak előjelei, amelyekre érdemes odafigyelned. Ha előre tudod, hogy hol számíthatsz akadályokra, milyen jelenségekből, milyen magatartásformákból származhat baj, és felkészülsz a problémák elhárítására, akkor pillanatok alatt túl tudsz lépni rajtuk.

Az üzleti életben onnan lehet megismerni a profi embert, hogy bár számtalanszor elbukik, de mindig eggyel többször állt fel, mint ahányszor elbukott. Nem az a dicsőség, hogy soha nem buksz el, hanem hogy utána mindig felállsz.

Az MLM vállalkozáson kívül álló érdeklődő szemlélő csak azt látja az egészből, hogy hány ember bukott már bele, mert kívülről az látszik, az újságok is azzal foglalkoznak, hogy mennyire nem sikerült a hálózatépítés számtalan embernek. Arról már jóval kevesebbet beszélnek, hogy hányan lettek sikeresek ebben az üzletben.

Ha a kudarcot tapasztalatnak nevezed, sokkal könnyebb lesz azt elviselned.

Akik sikeresek, azok tisztában voltak ennek az üzletnek a buktatóival, tanultak belőlük, s ezeket a buktatókat elmondták az üzlettársaiknak is. Ha meg akarod óvni a saját üzletedet és az üzlettársaidat azoktól a buktatóktól, amelyeken te keresztüljutottál rövidebb vagy hosszabb idő alatt, akkor tanítsd meg őket ezekre a veszélyekre, és mondd el nekik, hogy legközelebb milyen helyzeteket kerüljenek el, mit ne tegyenek. Nyilván itt is vannak olyan előjelek, amelyek arra utalhatnak, hogy valami nincs rendben a vállalkozásodban, és nem biztos, hogy az üzleted olyan sikeres, mint ahogy képzeled. Érdemes odafigyelned ezekre a jelekre.

Az MLM üzlet érdekessége, hogy nincs benne több ezer buktató. Van néhány tipikus vészhelyzet, de azokon szinte mindenki átesik. Hiába mondják nekik, hogyan kerüljék el, mit ne tegyenek, a legtöbben akkor is kipróbálják. Azt hiszik, hogy velük majd másképpen fog történni. Ennek ellenére fontos tudatában lenni ezeknek a veszélyeknek, de az már legyen mindenkinek a saját felelőssége, hogy a buktatókat milyen mértékben igyekszik elkerülni.
Fókuszban
Dr Margitai Györgyi hétfőnként más-más témában osztja meg ismereteit, amelyek nála a keleti és nyugati gyógyászat egységes szemléletéhez vezettek. Pontosan tudja, hogy vannak helyzetek, amikor a kettő együtt hozza a kívánt eredményt, míg egyébként a kínai felfogás szerinti „megelőzés” szemlélet hosszantartó egészséghez vezet. Természetesen Te döntöd el, hogy erről mit gondolsz, mennyit fogadsz el.

Múlt héten a Candida volt a téma. És akkor nézzük a tényeket!

A Candidiasis létezését a nyugati orvoslás nem ismeri el, mondván, hogy a Candida albicans egy teljesen ártalmatlan élesztőgomba, amely minden ember bélflórájában jelen van. Igen, ha azonban elszaporodik, akkor változatos, akár akut, akár krónikusan fennálló panaszt tud okozni. A páciens azt érzi, hogy beteg, de nem találják a betegsége okát. Annyi tünete van, hogy maga sem tudja, hol kezdje. Egyik orvostól megy a másikig, különböző betegségekkel kezelik, gyakran siker nélkül, mert a panaszai első ránézésre nem hozhatók össze a Candidával.

Mi történt? Helytelen táplálkozás, stressz, antibiotikumos kezelés, hormonkezelés révén a jótékony bélbaktériumok rovására elszaporodtak a gombák, amik a véráram révén a szervezetben mindenhová képesek eljutni. Tehát minden a bélrendszerben kezdődik, de a végállomás mindenkinél más és más lehet. Cél, hogy a gombákat visszaszorítsuk a normál tartományba, helyreállítsuk a kényes egyensúlyt a gombák és a jótékony bélbaktériumok között.

A jelenleg forgalomban lévő gyógyszereinkkel csak a kifejlett gombákat tudjuk elpusztítani, ami nagyon fontos, de ez csak a jéghegy csúcsa. Mi van a jéghegy csúcsa alatt? A spórák. Ezek, ha jó táptalajt biztosítunk számukra, kifejlett gombákká válnak. Csak akkor maradnak meg a spórás állapotukban, ha nincs jó táptalaj, azaz nincs pl. cukor. Gondolj arra, amikor kelt tésztát akarsz készíteni, az élesztőt cukros tejben futtatod fel.

Tehát mi a teendő, mivel tudunk mi is hozzájárulni egyensúlyunk visszaállításához? Olyan táptalajt kell kialakítani szervezetünkben, ami nem kedvez a gombák szaporodásának. Tehát Candida-diétát tartunk. Az interneten nagyon durva gombadiétákat lehet találni, ami sokszor hiányállapot kialakulásához vezet, ez pedig még inkább rontja a helyzetet.

Nézzük meg, hogyan lehet okosan enni? Nem csak tiltani kell, hanem fel kell kínálni a tiltott étel egészséges helyettesítőjét is. Ami alapjáratban tilos: cukor, finomliszt, élesztő, gombás eljárással készült ételek. Mit használhatunk helyettük? Hála a Sunridernek, nekünk sokkal könnyebb dolgunk van.

Cukor helyett Suncare, vagy Suncare plus, a bennük levő Stevia-koncentrátum bizonyítottan gombaölő hatású, jót tesz az édesség iránti vágy leküzdésében, hüvelyi gombásodás esetén kiváló irrigáló-oldatot készíthetünk belőle, illetve ülőfürdőnek is jótékony. Ha ragaszkodunk az édes ízekhez és sütni, főzni akarunk vele, azt is bátran megtehetjük, mert nem bomlik el, nem keseredik meg hő hatására. A cukorral nagyon vigyázzunk, ez a legjobb táptalaj a gombáknak és sajnos nagyon sok élelmiszerünk tartalmazza (mustár, ketchup, szószok, felvágottak, kész-ill. félkész-ételek, alkohol tartalmú italok, kekszek). Mielőtt megvásárolunk valamit, nézzük meg az összetételét! Finomliszt helyett használhatunk tönkölylisztet a kenyérfélék készítéséhez, tésztaételekhez javasoltak a durumbúzából készült tészták. Főzelékek, levesek sűrítésére pedig felhasználhatjuk a NuPlus-t. Élesztő helyett kovász, ATA, sütőpor és szódabikarbóna is használható.

A tejtermékek közül a kefirt cseréljük le natúr joghurtra. Gyümölcs joghurtot házilag készítsünk friss, vagy fagyasztott gyümölcs és Suncare hozzáadásával. A sajtokból is olyat fogyasszunk, amelyik nem tud penészedni: Feta, Mozarella, kecskesajt. A savanyított tejtermékeket (író, tejföl, túró) bátran fogyaszthatjuk. A tej nem ajánlott. Ha nagyon nehéz megválni tőle, akkor minimalizáljuk a bevitelt és sokkal több rostot fogyasszunk mellette.

Tartózkodjunk azoktól a húskészítményektől, amelyeket „nemespenésszel” érlelnek, pl. téliszalámi, helyette mehet a szalonna, kolbász, ugyanis a gombák utálják a zsírt. Ha nagyon szeretjük a gombából készült ételeket, ehetjük időnként, ha a feldolgozás előtt megáztattuk zöldség-és gyümölcsmosóban. Gyümölcsök, olajos magvak szintén megengedettek, de ezeket is meg kell mosni zöldség- és gyümölcsmosóban.

Nem hasznosak a buborékos ásványvizek, és az üdítők, a kész gyümölcslevek, ezeknek ui. alacsony, 3 körüli a pH-ja, ami savasít. A gombák szeretik a savi közeget, tehát ezektől az üdítőktől „jól vannak”. Helyette ihatunk Calli-t, Fortune Delight-ot, szénsavmentes ásványvizet, forrásvizet, frissen csavart gyümölcslevet. Ne használjunk ecetet sem, az ecet ugyan elpusztítja a gombákat, de a felszabadított toxikus anyagok rosszullétet okozhatnak, helyette nagyon jó a frissen csavart citrom leve. Ez utóbbi nagyon jó az édesség utáni vágy megszüntetésére is.

Nagyon fontos a fokozott rostbevitel (napi 3-4 evőkanál zabkorpa), valamint a normál bélfóra pótlása. Kezdetben ez a diéta elég, ha nagyon nem reagál, csak akkor szabad szigorítani és mellette biztosítani kell a szervezet megfelelő vitamin, ásványi anyag és nyomelem ellátását.

A Sunrider termékek közül napi használatra javasolt: 15-15 csepp gyümölcsmosót és Suncare-t keverjünk el egy kis Calliban, vagy vízben, majd este legutoljára, reggel pedig éhgyomorra igyuk meg.
Evergreen (oxigenizálja a bélrendszert), Electrosport (elektrolitok és ásványi anyagok vannak benne), és VitaFruit (vitaminok).

Együnk Fibertone-t (napi 3x3), ami igény szerint lehet több, vagy kevesebb. A NuPlus-tól mind az 5 fő szervrendszerünk erőre kap, emellett nyálkahártya regeneráló hatása is van. A NuPlus-hoz keverhetünk zabkorpát, ezzel egy komplett étkezést is ki tudunk váltani. Gondoskodni kell a megfelelő bélbaktérium beviteléről, ami lehet Vitadophilus, vagy más természetes bélbaktérium.

Az Assimilaid az emésztőrendszer regenerációját segíti. Ha az öt elem bármelyike még „éhezik”, azt még pluszban táplálni kell.

Lehet, hogy ez így soknak, nehéznek hangzik, de, ha az ember követi ezt a diétát, akkor nem csak a gombák okozta problémáitól fog megszabadulni, hanem az immunrendszere is erősebb lesz, és sokkal jobban fogja magát érezni a bőrében.
Eszközajánló
Május közepétől kapható Dr Pfeifenróth Anna: Kandesn – „A Te bőrödre megy!” c. CD-je. Ez aztán tényleg felnyitja majd a szemed! Ha eddig nehezen értetted meg, hogy miért nem keni-feni magát saját termékével az, aki a „nagy” márkákat gyártja, most majd elgondolkodhatsz. Anikó orvosként másképp is lát dolgokat, mint ahogy az a boltok polcain feltűnik. Ez a Te szerencséd, mert annak a 2 m2-nek tényleg nem mindegy, hogyan ápolod.

Hogyan került egy PILATES torna DVD -je, és egy relaxáló zenei CD - ráadásul egy tokban - a mi eszközajánlónkba? Kérdezheted joggal. Ha kíváncsi vagy a válaszra klikk ide >> és navigálj az oldal aljára.
Eseménynaptár
Májusban egy tréning lesz, Bob Goshen, május 17-én, szombaton.

A tréning pontos helyszínét az eseménynaptárban olvashatod. Az Üzleti Vezetőknek 16 -án (pénteken) 16:00 - 19:00 óráig a Benczúr Hotelben tart a Bob Vezetői tréninget, ezt követően ugyanott Group Vezetők és magasabb rangúaknak vacsora és további tréning. A vezetői tréning és a vacsora díját jövő héten tudod meg.

A május 3 -ra meghírdetett budapesti tréning elmarad.


Üdvözlettel a májusi viszontlátásig:

Jóska és Edina


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.