abprofessio_row03_új_b.jpg
hírlevél
2008. december
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!
Különleges tanács válság idejére!
Ha semmit nem fogadsz meg tőlünk 2009 –ben, csak egyetlen tanácsunkat, akkor az ez legyen, amiről az alábbiakban olvashatsz.

2009 –ben a válság sok iparágban elkerülhetetlenül élethalál harcot fog hozni. Te és mi is tudjuk, hogy a válság elsősorban a fejekben létezik, de tudjuk azt is, hogy ami a fejekben ott van, az az emberek számára a legnagyobb, legigazibb valóság. És ma ez a valóság a válság. Már el is kezdtek rá reagálni, már el is kezdtek félni, visszafogni, kivárni – és kevesebbet költeni. Kulcsszó: kevesebbet. Ha ilyenkor alacsonyabb tűzön égsz, azzal felerősíted azt a folyamatot, ahogy a vásárlóid, üzlettársaid megfeledkeznek Rólad. És az csak olaj a válság tüzére. Kérsz még olajat a válság tüzére? Az a küldetésünk, hogy a válságot kihasználva növeld az üzleted már 2009 elejétől kezdve.

Mi ebben az első számú szabály?

Van egy egyszerű, de élet-halál technika, amit mindenképpen elő kell húzni a válság idején a fiókból, leporolni és „nyomatni”, amíg tart a recesszió. Melyik ez a technika? Egyszerű:

Mi történik, amikor egy kapcsolatban válság van? Amikor egy házasságban, egy üzleti kapcsolatban, két barát közt megrengeti valami a kapcsolatot? Mi a legfontosabb emberi igény ilyenkor?

Mert az első dolog, ami reflex-szerűen bekövetkezik, az a csönd – a magadba fordulás. Minél jobban bántottak Téged, minél nagyobb veszteség ért, annál erősebb lesz a vágyad, hogy csönd legyen, hagyjanak békén. Ezt érzik azok az emberek milliói, akik elvesztették a megtakarításaik több-kevesebb részét a tőzsdén, ezt érzik azok, akiknek az állása hírtelen veszélybe került, ezt érzik azok, akiknek a vállalkozása kénytelen elbocsájtani embereket, vagy kénytelen visszafogni olyan kiadásokat, amik nem is olyan régen még be voltak tervezve. „Bajban vagyok, legszívesebben elvonulnék egy sarokba és hagyjon békén mindenki!”

És rögtön ezután jön az elemi igény a kommunikációra! Amikor ki akarják beszélni a bajukat, amikor hozzájuk hasonló, őket megértő emberek társaságát keresik, amikor örömmel fogadják azt a szót, amelyik elismeri a problémájukat, de amely reményt ad – és itt jössz be Te a képbe!

Válságban a legrosszabb dolog, ami történhet, ha visszafogod a kommunikációt - pont akkor amikor a fogyasztók egyre kevesebbet költenek vásárlásra - ha kevesebbet beszélsz a fogyasztóiddal, üzlettársaiddal, ha kevesebbet hallanak rólad és kevesebb lehetőségük nyílik, hogy Veled beszélhessenek. Ilyenkor egyszerűen többet kell kommunikálni és néha nem is igazán a kommunikáció minősége számít igazán, hanem a mennyisége. Beszélni, beszélni hagyni, többet, mint mások.

Kommunikálod, hogy Te is átérzed, kommunikálod, hogy teljesen oké, ha nyomorultul érzi magát és kommunikálod, hogy van remény. Egy valamit ne tegyél: ne kommunikálj kevesebbet, ne hagyd, hogy a konkurenciád vegye át a szót. Ne feledd: mi elsősorban NEKED szeretnénk, hogy boldog legyen az új éved, nem másnak.
Bőrápolás alapfokon.jpg
A hónap terméke
Kandesn® Bőrápolás alapfokon próbacsomag

Kandesn® bőrápoló termékeink kipróbálásának és bemutatásának egyszerű módja a Kandesn® Bőrápolás alapfokon próbacsomag. Négyféle bőrápoló terméket tartalmaz mini kiszerelésben, amelyek néhány hónapig gondoskodnak a mindennapos bőrápoló programhoz szükséges alaptermékekről. A csomagban szereplő termékeket úgy állították össze, hogy magába foglalja a bőrápolás valamennyi fontos fázisát: a tisztítást, a tonizálást és a hidratálást. Nők és férfiak részére egyaránt ajánljuk mindennapos használatra. Itt az egyes termékekről csak rövid ízelítőt adunk. Használatuknál az alábbi sorrendet kövesd. A Tisztítókrém és a Tisztítóhab használata választható, de egymás után mindkettő is alkalmazható. Smink eltávolításához a Tisztítókrémet mindenképpen használnod kell.

A csomag tartalma:

Kandesn® Tisztítókrém: (Cleansing Cream)

Finoman eltávolítja a sminket és más felszíni szennyeződéseket anélkül, hogy megfosztaná a bőrt természetes nedvességtartalmától. Elsősorban az olajalapú szennyeződések eltávolítására szolgál. Masszírozd be száraz arcbőrödbe könnyed, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal, végül távolítsd el egy meleg vízzel benedvesített pamut törlőkendővel.

Kandesn® Tisztítóhab: (Cleansing Foam)

A bőrfelszínt tisztítja, eltávolítja a legapróbb vízben és zsírban oldódó szennyeződéseket is. Beállítja a bőr természetes pH-egyensúlyát, és ezáltal fokozza a baktériumokkal szembeni ellenállóképességét. Nyomj egy borsónyi mennyiséget a tenyeredbe, és oszlasd szét egyenletesen! Vízzel habosítsd fel a tenyereden, majd vidd fel arcodra, kerülve a szem környékét. Végül öblítsd le vízzel.

Kandesn® Tonizáló folyadék: (Balancing Splash)

Tonizálja a bőrt, egyensúlyba hozza, stimulálja és helyreállítja a természetes védő savköpenyt. Eltávolítja a nem kívánatos zsírokat, megújítja a pórusokat, és javítja a bőr állagát. Egy pamaccsal vidd fel a még nedves arcra finom, felfelé és kifelé irányuló mozdulatokkal. Kerüld a szem környékét.

Kandesn® Mélyhidratáló krém: (Deep Moisture Lotion)

Hidratálja és védi a bőrt, így biztosítva a bőr táplálását és fiatalosságát. Könnyen felszívódik, és nem teszi ragacsossá a bőrt. Ujjbegyeiddel vidd fel az egész arcodra és nyakadra, a száraz területek táplálása érdekében bőséges mennyiségben.
oszitrening_kicsi3.jpg
Eszközajánló
"Mikor lesz már DVD?" - kérdeztétek egyre többen és egyre gyakrabban. Már régóta forgattuk magunkban a DVD gondolatát, de az ősz elejére "állt össze" a kép, milyennek is kell lennie, hogy ne csak a polcodon porosodjon, hanem tényleg használd is! S, hogy mi van rajta? Dr & Mrs Chen, a Sunrider tulajdonosai és Mack Atkinson executive director által 2008 ősszén, a budpesti Marriott Hotelben tartott tréningről készült legértékesebb pillanatok. A 3 DVD -ből álló csomag ára: 4.000 Ft.
Eseménynaptár
Összevont országos tréning: 2009. január 24. szombat, 10.00 - 14.00 -ig mindenkinek, utána 14.30 - 16.30 -ig csak azok számára, akik már elérték a min. 1.000 csoport EV -t, illetve direktori vagy magasabb rangban vannak.

Helyszín: Hotel Mercure Budapest Buda****
1013 Budapest, Krisztina krt. 41 - 43.
Belépőjegy ára: 2.000 Ft.

Összevont tréninget tartunk, tehát a január 10 -i célkitűzés tréning elmarad!!!, január 5 -től változatlan időpontokban újra folytatódnak a hétfői csoporttalálkozók a Sunrider irodában. 5 -én a termékekkel kezdünk.

További tréning időpontok január közepétől az eseménynaptárban!


Üdvözlettel a januári viszontlátásig:

BUÉK
Jóska és Edina


Ja, és ne csak olvasd, csináld is! (tudod, az olvasgatástól még senki sem gazdagodott meg.)


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.