abprofessio_row03_új_b.jpg
hírlevél
2009. február
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!

"Az öregkor nem való anyámasszony-katonáknak" - fakadt ki valamelyik színésznő, és igen, a 2009-es üzleti év sem lesz való hobbivállalkozóknak, nem való nyámnyila panaszkodóknak, nem való kifogáskeresőknek, nem való azoknak, akik mindig mástól várják a megoldást.

Töröcsik Mari mondta, hogy a pályája során megtanulta, hogy „a színházban nincs fontos és kevésbé fontos ember. Ott csak nagyon fontos van! Hogy a varázs létrejöjjön, ahhoz nem csupán nagyszerű színészekre, rendezőkre, hanem nagyszerű jegyszedőkre, nagyszerű kellékesekre, műszakiakra, öltöztetőkre, portásokra, világosítókra is szükség van. Ha csak egy is hányavetien végzi a munkáját, hiába az összes többi erőfeszítése, nem jön létre a varázs. Éppen ezért tisztelem, becsülöm őket, talán ezért is tudok mindannyiukkal könnyen hangot találni. Ez nekem nagyon fontos. Egyre fontosabb…”

Pilinszki mondta, hogy csak akkor tudunk hatni a másikra, ha mi akarunk adni. És mit tart a legfontosabbnak az üzletről Warren Buffett, akinek a Forbes magazin szerint 42 milliárd dollár a becsült vagyona?

2009 a csapatmunkáról és a közösségépítésről fog szólni, és a cserfesek nyernek. Barack Obama, az USA 48 éves elnöke egy 26 éves beszédíróval (is) dolgozik. Nahát! Tehát az ő hangjukon tud hozzájuk szólni. A két előző elnökválasztási kampányban a háború után született nemzedék versengett egymással, Obama viszont a 80-as évekre lett nagykorú, ami önmagában előrevetíthette a változást.
Én elolvastam, TE mit tanulhatsz belőle?
Rátaláltam Barack Obama, egy diplomaátadó ünnepségen - nyáron - elmondott beszédére. (Obama 1983-ban a Columbia Egyetemen szerzett BSc. fokozatot, majd a Harvard jogi karán 1991 -ben magna cum laude kitüntetéssel fejezte be tanulmányait)

Elemezd egy kicsit. Hogyan alakíthatod át a benne foglaltakat a magad SR-es üzlete fellendítésére.

„A dél-afrikai apartheidrendszer elleni mozgalomban vállaltam először aktív szerepet. Majd kezdtem figyelemmel kísérni az országunkban folyó vitákat a szegénységről és az egészségügyi ellátásról. Mire elvégeztem az egyetemet, teljesen hatalmába kerített az az őrült ötlet, hogy a gyökereknél dolgozva mozdítsam elő a változást.

Levelet írtam minden olyan hazai szervezetnek, ami csak eszembe jutott. Majd egy szép napon egy dél-chicagói gyülekezeteket tömörítő kis szervezet munkát ajánlott nekem: dolgozzam közösségszervezőként az acélgyárak bezárása miatt lecsúszott negyedekben. Édesanyám és nagyszüleim azt akarták, hogy jogot tanuljak. A barátaim Wall Street-i állásokra pályáztak, miközben nekem a szervezet évi 12 ezer dolláros fizetést kínált, plusz 2,000 dollárt, hogy vegyek magamnak egy öreg, lestrapált autót. És én igent mondtam.

Ekkoriban egy lelket sem ismertem Chicagóban, és abban sem voltam biztos, hogy mi is az a közösségszervezés. Mindig is inspiráltak a polgárjogi mozgalomról és John F. Kennedy elnök elhivatottságáról szóló történetek, de amikor betettem a lábam a dél-chicagói szegénynegyedekbe, se felvonulók, se szárnyaló beszédek nem voltak. Csak küszködő emberek sokaságát láttam egy bezárt acélgyár árnyékában. Először nem jutottunk messzire.

Még ma is emlékszem az első gyűlések egyikére, amelyet közösségi vezetőkkel a bandákban elkövetett bűncselekmények megvitatására szerveztünk. Csak vártunk és vártunk, hogy jöjjenek az emberek. Végül egy csoport idősebb ember sétált be a terembe. Leültek. Egy alacsony, idős hölgy felnyújtotta a kezét és megkérdezte: - Itt lehet bingózni?

Nem volt könnyű, de végül eljutottunk valahova. Napról napra, háztömbről háztömbre kovácsoltuk össze a közösséget. Új szavazókat vettünk fel a választói névjegyzékbe, tanítás utáni programokat szerveztünk, új munkahelyekért harcoltunk és segítettünk az embereknek abban, hogy valamiféle méltósággal tudják élni az életüket.

Azonban azt is kezdtem felismerni, hogy nemcsak másoknak segítettem: a szolgálat révén találtam egy közösséget, amely befogadott; megismertem egy értelmes állampolgári létet; és megtaláltam azt az irányt, amelyet kerestem. A szolgálat révén rájöttem, hogy a saját valószerűtlen élettörténetem hogyan illik bele Amerika nagyobb történetébe…”

Azt javaslom, ülj le a szponzoroddal, beszéld át a fent olvasottakat. Biztos vagyok benne, tudod használni.
Fókuszban
Dr Lázár Nagyezsda, gyerekgyógyász téli tanácsai

Hétvégén ügyeletes vagyok, sajnos nagy a forgalom, már 1 hónapja több lett a felső légúti megbetegedések száma. A jelenlegi ismeretek szerint ilyen betegségeket egyes baktériumokon kívül 5 vírus-család mintegy 175 tagja képes kiváltani. Ráadásul állandóan az influenzával riogatnak minket! Miért is betegszünk meg? Gyengébbek lettünk? Erősebbek a bacilusok? Sok a stressz? Én minden nap betegek között vagyok, és mégis ritkán vagyok beteg. Van megoldás!

Egészségünk alapja az étrendünk. A tudomány mai állása szerint ételeink akkor táplálók és szolgálják egészségünk megőrzését, ha összeállításukat kiegyensúlyozottság jellemzi. A Sunrider élelmiszerei szakértő gondossággal, a Regeneráció filozófiája alapján összeállított formulák.

Ezekben a hideg hónapokban nincs finomabb ital, mint a Calli pár csepp Suncare-rel. Egyensúlyban tartja a lelkünket, testünket. Fontos táplálni a védőpajzsunkat: az immun rendszert. Ezt a feladatot szolgálja az Alpha 20C kapszula. A Conco kapszula segítségével finom és biztos védelmet kap a légző rendszerünk. Én már szeptembertől ajánlom a fogyasztását, legalább 1 kapszulát naponta: mire jön az influenza, szervezetünk már erősebb, felkészül a támadásra. Kedvenceim közé tartozik a Vitafruit, ami egy csodálatos gyümölcskoncentrátum. Védi az immun rendszert, táplálja a bőrt. Segítségével hamarabb gyógyulnak a gyerekek, enyhülnek a torokfájások. Ilyenkor naponta 1 teáskanállal igyanak a gyerekek egy kis langyos Calli-ban elkeverve. Hetente egy vagy két alkalommal, közvetlen lefekvés előtt ajánlom meginni egy kis Calli-val a gyümölcsmosót, kb. 5 cseppet ugyanennyi édesítővel. Sokat segít a Sunbreeze olaj, akár a Calli-ba csepegtetve, akár inhalálásra. Az orvosi rendelőben a levegőt Gyümölcsmosóval és Sunbreeze olajjal frissítjük a szórófejes flakon segítségével. Ezt ajánlom használni otthon is. Aki az egészségét kívánja megőrizni, az megtalálhatja a Sunrider termékekben mindazt, ami a betegségek megelőzését, az egészség fenntartását és a jó közérzet megteremtését szolgálja.
Tippek, apró ötletek
Ha csemetéd nem tudja lenyelni az Alpha20C kapszulát, a port öntsd egy evőkanálba, csurgass rá mézet. Keverd el, meglátod, milyen élvezettel nyalogatja ki. A Conco a házi meggylekvárba keverve a legjobb. Kisbabák meghülésénél kövesd a Goldschmiedt Erzsébet: Babavárás Sunrider-rel című CD -jén hallottakat.
Üzleti hírek
A március 7 -i üzletépítői tréningen az előrendelők 2.000 Ft -ért átvehetik a vadonatúj Kandesn termékes és marketing anyagunkat. Ha nem iratkoztál fel, akkor a 3 db CD-t 800 Ft./db áron szombaton megvásárolhatod.

További tréning infók itt.
Mi újság a honlapunkon?
Az oktatás menüben megtalálod a 2009-es Marketingterv rövid összefoglalóját, és „Hogyan kereshetsz félmilliót?” címmel egy kis további „matekot”. (új feltöltéseink mindig a lista legaljára kerülnek, kérlek, ott keresd)
Eseménynaptár
Mi az a tudás, ami nélkül hiába közelítesz meg, hiába cseréltek névjegyet és hiába hívod fel 48 órán belül, sem a termék sem az üzlet nem érdekili? - Március 7 -én megtudhatod!


Üdvözlettel a márciusi viszontlátásig:

Jóska és Edina

U.i.:
Ja, és ne csak olvasd, csináld is! (tudod, az olvasgatástól még senki sem gazdagodott meg.)


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.