image003.jpg
hírlevél
2009. szeptember
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!

„Itt van az ősz, itt van újra …” – milyen jó, hiszen ez az ideális idő a betakarításra, a termés számbavételére. Végig lehet gondolni, jövőre mit, hova akarunk vetni, miből többet, miből kevesebbet. Ezt mi határozzuk meg, ez a mi kezünkben van. Foglalkozzunk azzal, amire hatásunk van. Elindult a Calli – program. 26-an adták a nevüket hozzá, lassan eltelik az első hónap, értékelünk. Főleg 1.000 pontos vállalások születtek, ügyesen kigondolva, hogy egy-egy célcsoportot hogyan lehet érdekeltté tenni. Ez azért is lényeges, mert aki szeptembertől kezdve 3 egymást követő hónapban megcsinálja az 1.000 EV-t, az Merj Álmodni kitűzőt vehet át a Karácsonyi partin. (ebben csak azok vehetnek részt, akiknek eddig még nem volt 1.000 EV -jük). Nagyon rajta tartjuk a programon a szemünket, mert sokszor hallom: „Ja, ötletem nekem is van, mutass valakit, aki megcsinálta, majd akkor …”. Biztos vagyok benne, hogy lesz mit megmutatni. A Calli – program irány mutatásra is tökéletes, mert mint hallom a Monsanto cégről készült film kapcsán felkorbácsolódtak az indulatok génmódosítás ügyben. Egy kutató azt mondta, hogy aki a GM ételek mellett van, az nem tudja, mit beszél. Na végre! A génmódosított krumplival etetett kísérleti patkányok mája, veséje és immunrendszere cudar állapotba került. Mi már tudjuk, hogy az egészségünk 45%-ban attól függ, mit eszünk. Hiszem, hogy a SR az új irány. Ebben az is megerősített, hogy Dr. Pfeifenróth Annával együtt, összesen nyolcan, Londonba repültünk egy pazar SR-es hétvégére. Sokunknak dolgoznak ismerősei Angliában. Megfelelő segítséggel ők is tudnak ott üzletet építeni. Ezzel kapcsolatos terveinket most fogalmazzuk. Színvonalas Termékkarnevál, remek bemutató és egy tartalmas beszélgetés Wendy-vel, aki a magyar csapatot vacsorára is meghívta. Így lehetne a „szakmai” oldalt összefoglalni. Ami az egyebeket illeti volt ott kérem pénteken „Londoni Ezüstpincék”, ahol a csillogástól csak törölgettük a szemünket, már azok, akik hittek nekem, és eljöttek velem. Utána igazi jó angol vacsora egy hamisítatlan angol „pub”-ban, egy nagy séta és sok-sok beszélgetés. Vasárnap délelőtt a Harrods áruházban csengő hangú fiatal énekesnő énekli az Ave Maria-t. Földbe gyökerezik a lábam. Mindenképp megérte.
Bob Goshen tollából
„Jó néhány hét eltelt már a Nagy Konferencia óta, az izgatottság és a lelkesedés halványodik. Van négy dolog, ami segít a lendület megőrzésében.

1. Írd le!
Miután hazajöttünk, Kay és én azonnal kinyitottuk a füzetünket és nagyon sok új nevet írtunk fel. Ez az üzlet arra épül, hogy új embereket találsz, akik a csapat részévé válnak. A Gyors Indulás munkafüzetben található „Kiket ismerek?” lista biztos megmozgatja azt a bizonyos 12 centit. Írd mellé, hogy mikor hívod fel és újítsátok fel a kapcsolatot. Igen, azt mondtam, hogy „újítsátok fel a kapcsolatot” és nem azt, hogy ess a torkának. Tudd meg, mi történt vele azóta (CSEPP módszer). Feltétlenül írd le, mit akarsz elérni az elkövetkező 90 napban. (a motivációs Csapat és a Calli -programban részvevők ezt meg is tették, nekik november végéig tuti, hogy van céljuk - Edina). Minden célod mellé írd oda, hogyan fogod elérni. Mi mindig leírjuk, hány embert akarunk megközelíteni, hányat csatlakoztatni, hányat szeretnénk, hogy a Hírlevelünkre feliratkozzon.

2. Legyél szavahihető!
Ha leírtad és mellé tetted azt is, hogyan éred el, add oda annak a felsővonalbeli vezetődnek, aki támogat, hogy a helyes úton haladj. Fogyókúrázni is úgy jó, hogy minden nap ráállsz a mérlegre, látod, mennyit haladtál, és ezt valakinek el is tudod mondani. Ez ebben az üzletben sincs másképp. Ha nincs mentorod, könnyen kisiklasz. Ez a módszer neked is, és a mentorodnak is segít.

3. Hallgass!
Hallgass CD-t minden nap. Személyi trénert kapsz, ráadásul egyet fizetsz, és számtalan alkalmat kapsz. A CD motivál. Feléleszti az álmaidat. Ebben az üzletben a motiváció kulcsfontosságú. Nekem Zig Ziglar a mentorom, aki azt mondja:„A motiváció hasonlít a napi zuhanyozáshoz. Érződik, ha kihagyod.” Pl. itt ez a Hírlevél. Mi a célod vele? Motivál-e Téged, hogy mennyivel többen olvassák ezt a Hírlevelet a csoportodból, mint az előző számot? Ez nem kerül 1 Ft-ba sem, a haszna mégis mérhető.

4. Olvass!
Naponta olvass el 1-2 fejezetet egy jó könyvből. Ebben a hónapban újra olvasom Bill Marriott: A szolgálat szellemisége (The Spirit to Serve) című könyvét. Kiemelkedő mű, felbecsülhetetlen információkkal. Csak néhány a 12 fejezet közül: Az ördög a részletekben rejlik, A siker kulcsa a rendszer, Törődj az embereiddel, Aki másokat meghallgat, sokat tanul, A siker a csapatmunkában van. Talán ebből is látszik, hogy engem főleg azok a könyvek érdekelnek, amelyek segítenek nekem jobbá válni és másokat Vezetővé nevelni.”

Bob nem adta fel soha az álmait, miért hiszi 63 évesen, hogy az erkölcsi képzés legalább olyan fontos, mint a gazdasági. Szeresd a SR termékeket - vallja - segítenek eligazodni a mai agyongyötört világban.
Specialistánktól
Dr. Pfeifenróth Anna: A pigment hiányról

A háttérben többféle ok húzódhat.

A leggyakoribbak:

Parazita terheltség. Főként kisgyerekkorban kutyától, macskától, egymástól a közösségekben könnyen elkapják őket. Teendő: a bélflóra helyreállítása és stabilizálása. Este gyümölcsmosó, reggel rost és bélflóra pótló. 2-3 héten keresztül, utána is időnként visszatérni rá rövidebb ideig. A gyakori újrafertőződés ellen a bélműködés hosszú távú stabilizálása a megoldás. Ebben az italok (Calli, Fortune Delight) rendszeres fogyasztása és az Assimilaid (fűszerként is alkalmazható) segítenek. Az immunrendszer működésének elhangolódása - ezt a folyamatot első menetben szintén a bélflóra stabilizálásán keresztül érdemes elindítani, és kiegészíteni Alfa 20 C -vel. Amennyiben valamilyen allergiás jelenség, gyorsabb, vagy gyakoribb meghűlés, arc-, homloküreg, vagy középfülgyulladás jelentkezett már a kisgyereken, akkor az immunrendszere is valószínűleg érintett, ezért napi 1-2 Alpha 20 C kapszulát egyen folyamatosan.

A hormonrendszer érintettsége kerül még szóba igen gyakran. A hormonrendszeri elhangolódás sokszor egy erőteljesebb epepangással indul, enyhe emésztési nehézségeket okoz főként a vékonybélben, ami befolyásolja a koleszterinvázas vegyületek újrahasznosítási ciklusát a szervezetben. Tehát újra visszajutottunk az emésztő rendszerhez (bélflóra helyreállítás és működésstabilizálás), ezt egészítse ki olajok (tiszta növényi olajok 1-2 kanálnyi, gyereknek 1-2 kiskanálnyi naponta az ételbe) rendszeres fogyasztásával, és napi néhány kapszula Prime Again-nel.

Gyakran halljuk azt is, hogy a gyereknek férgei vannak. Mi a teendő? Egy hétig esténként egyen 1 Ek-nyi extraszűz oliva olajat, a pocakját kenjék be Sunbreeze olajjal. ¼ óra múlva igyon meg 5-10 csepp Gyümölcsmosót 1 dl Calli -val. Ezt követően semmit ne egyen, ne igyon, feküdjön le, aludjon reggelig. Reggel éhgyomorra igyon meg 1 Fibertone kapszulát kibontva, 1 dl Calli-ban elkeverve. Ha van, ugyanekkor egyen meg 1/3 tasak Vitadophilus-t, a Fibertone-nal együtt. Ha nincs Vitadophilus, vegyenek a patikában Probiotikumot. Ezt csinálják 1 hétig, majd egy hét kihagyás után ismételjék meg. Várjanak 4 hétig, majd ismételjék meg a teljes folyamatot. Így az időközben kifejlődött férgek is elpusztulnak.
Marketing anyagok
Folyamatos törekvésünk, hogy kazettáink, alkalmazkodva az igényekhez CD -n is megjelenjenek. Így egyre több kazetta kaphatók már CD -n is! Dr. Barta József: Merj álmodni, legyen jövőképed! című nagysikerű előadása és a Terméktapasztalatok 1-2 is.
Szavazz!!!
Akarod-e, hogy a régi SunnyPress újságok egy CD-re összegyűjtve olvashatók legyenek?
 
 
Eseménynaptár
2009. október 13 -án délután 4 órai kezdettel termékkarnevál lesz a Marriott szállóban (Helyszín: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.), amelyet Dr. Tei-Fu Chen előadása követ ½ 6 - 8 óráig. Feltétlen ott legyél. Ha szeretnéd, Dr Chen szívesen dedikálja neked az Utazás a Nap felé című életrajzi könyvet.

Üzletépítő tréning:

2009. november 7. 10.00 - 14.00
Helyszín: Szent Margit Gimnázium Díszterme
1114 Budapest, Villányi út 5.
Belépőjegy ára: 2.500 Ft./fő

Az egészségklub 2009. október 20 -i programja:
Időpont: 17.30 – 19.00

A nap témája:
Csontritkulás
A program:
• A Regenerációs Program előnyei (Schalkház Klára üzleti vezető)
• A csontod legyen elég kemény és elég rugalmas! A Szépséggyöngy, a SportCaps, a Prime Again és a Quinary páratlan előnyei! (Dr. Csókási Zsolt orvos, Golden Group üzleti vezető)
• Terméktapasztalatok
• Kóstoló
• Személyes konzultáció az előadókkal


Üdvözlettel az októberi viszontlátásig:

dr Barta József és Edina


Ui: Ne csak olvasd, csináld is!


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.