image003.jpg
hírlevél
2009. október
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!

Ezeket a hónapokat szeretem nagyon. Jönnek a mentoraink. Méghozzá mind. Vannak beszélgetések, amelyeket semmi pénzért nem adnék. Hogy felkelek-e értük korán reggel egy tréning utáni vasárnap, szerinted sem kérdés, ugye? És ha azt hiszed, hogy ott „jópofizunk” reggeli közben, tévedsz. Úgy jövünk el, hogy fél évre megkaptuk az irányt, hogy hidat tudjunk építeni ma és jövő közé. Most is így történt. Alig néztem át a jegyzeteimet, jött Dr. Chen, de hogy teljes legyen a kép, - induljunk ki a londoni tapasztalatainkból, - legyen előtte Termékkarnevál. Ott aztán láthattad, mennyien voltak kíváncsiak. Meg nem álltunk a Kandesn asztalnál. Kentük, és töröltük, kentük, és mondtuk. Amikor este 6-kor Dr. Chen a Marriott szálloda mikrofonjához lépett, a Regeneráció filozófiája kezdte betölteni a termet. Régóta nem hallottuk ennyit beszélni termékekről, mindenki számára érthetően elmagyarázta, mit jelent a Sunrider termékfejlesztési politikája. Mitől egyediek, értékesek és páratlanok a piacon. Ennek a minőségnek ára van, és ellentétben más termékekkel, ezeknek a termékeknek az árát ki lehet kalkulálni. Elnéztem Dr. Chent, minden mondatából az sugárzott, hogy mennyire szereti a Sunridert, ezt csak az tudja így szeretni, akinek a sajátja, aki minden növényét ismeri. Ezért álltam fel, amikor bejött, ezért örültem, együtt vághattuk meg az ünnepi tortát: a Sunrider 15 éve Magyarországon van, és itt is marad: nekünk, Neked, a Családodnak, a Csoportodnak, az ismerőseidnek és a jövő nemzedéknek.
Specialistánktól
Dr. Steven Smith: az influenzáról

Az alábbi gondolatokat olvasd és használd belátásod szerint. Azt figyeld, amit használni tudsz, ahogy a rendelkezésedre álló termékeket kombinálni tudod.

„Mint tudjátok, az influenza első hulláma elérte az országot. Minnesota-t épp a vásár idején. Ma, 2009. szeptember 8-án azt hallottam, hogy a Mississippi völgye felől. Itt még mindig gyönyörű az idő, mégis sok olyan paciensem van, akik még a tavalyi influenzát sem heverték ki.

Először is beszéljünk arról, mik az új influenza tünetei az átlagos téli influenzához képest.

A H1N1 –ről azt gondolják, hogy a torok hátsó falát támadja meg. Ez azt jelenti, hogy aki majd köhög, úgy érzi, hogyha erősebben tudna köhögni, az felszakadna. Normál influenzánál köhögsz és az felszakad. Rosszul fogsz aludni, mert nem tudsz olyan helyzetbe helyezkedni, hogy normálisan tudj levegőt venni. Ezt leszámítva a tünetek általában megegyeznek az influenza tüneteivel. Az influenza általában 3-5 nap alatt lezajlik. Ez most 3-10 napra tolódhat. Mint ahogy az előbb már írtam, sok embernek olyan állapotban van az immunrendszere, hogy egy átlagos influenzát sem képes 10 nap alatt leküzdeni. Az is előfordulhat, hogy idén többször is elkapod az influenzát. Ha egészséges akarsz maradni, sok a tenni valód. Márciusig kell gondolkodnod.

Táplálkozási szerszámosládáról beszélek, és azt tanácsolom, hogy a következők legyenek kéznél. Szeretném hangsúlyozni a táplálkozásnál hallgass a józan eszedre és edd a magától értetődő ételeket, mint például a fokhagymát.

Az influenza első jelei mindig a fáradtság, fájó, merev ízületek, de ezek lehetnek szénsavas italoktól, zsírban sült ételektől, kávétól és hasonló dolgoktól is.
Sunrider "szerszámosláda"
Fortune Delight Metabooster Goldenseel Root
Vitafruit Citric C Dandelion Root
Herb Cal Tab Quinary Sunbar
Alpha 20C Conco White Willow Bark
SunBreeze olaj Lifestream Prime Again
Vitaspray Assimilaid Kéztisztító zselé

Tudom, hogy ez rengeteg termék. Viszont az egészség érdekében tett befektetés messze felülmúlja a kiesett teljesítmény költségeit.

Nem az influenzától kell félni, mert ez nem más, mint valami, amivel a szervezetünknek foglalkoznia kell. Ezt akkor tudja leginkább megtenni, ha felkészül rá.

Teendők az egészségben maradáshoz:

1.
Az első és legfontosabb, hogy a kezedet és a testedet állandóan tartsd tisztán. Ehhez használd a Kéztisztító Zselét.

2.
Minden nap használj tiszta párnahuzatot. Ugye nem akarod belélegezni az előző esti baktériumokat? A lefekvés előtti zuhanyozás ajánlottabb, mint a fürdés, mert ezzel hatékonyabban eltávolíthatók a nap folyamán összeszedett baktériumok és allergének. Este különben is mindenképp moss lábat, mert ezzel távolítod el a napközben kipárolgott mérgeket. Ezeket már igazán nem kéne bevinni az ágyadba. Ha egészséges környezetben alszol, a szervezeted gyógyulásra használja ezt az időt.

3.
Figyelj a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre! Összesen, napi közel 3 liter Fortune Delight, Calli vagy VitaFruit.

4.
A Herb Cal Tab nélkülözhetetlen. Az ajánlott napi bevitel 800-1400 mg. A szervezeted lúgosan kell tartani, ha egészséges akarsz maradni. Mivel ez a tabletta elszopogatható, a lúgosítás már azelőtt elkezdődik a szájban és a nyelőcsőben, mielőtt a kalcium az emésztőrendszerbe kerül.

5.
Csinálj teát az Alpha 20C-ből, csészénként 1db kapszulát keverj el. Ez aktiválja a máj emésztő enzimeit, ami nagyon fontos az immunrendszernek.

6.
VitaSpray a stressz ellen. Napi legalább 6 fújástól nyugodt leszel és jól érzed magad, ami önmagában kész egészség.

7.
Metabooster és Citric C vagy VitaFruit. A napi javasolt bevitel 60 mg, én az influenzás időszakban 500 mg-ot ajánlok. Oxygéndús környezetben a vírusok nem képesek virulni, és a Metabooster-től meg a Citric C-től oxygén kerül a véráramba. Míg a Metabooster a fejedre és a sinusra van hatással, a Citric C főleg a törzsben dolgozik. Ha együtt eszed a kettőt, a szervezeted komoly segítséget kap a betegségek leküzdésében.

8.
A Quinary-ből is csinálj teát, nem forrót, csak jó meleget, hogy a felszívódás már a szájban, a nyelven és a nyelőcsőben elkezdődjön. A Quinary, mint tudod, a szervezet általános egészségi állapotáért és a regenerálódásáért felelős. Egy apró trükk: mielőtt lenyeled, gargalizálj vele egy kicsit, mert akkor azonnal elkezdi táplálni a nyelőcsövet, a tüdőket és a sinusokat. Ez azért fontos, mert a baktériumok ezeken e helyeken támadnak először.

9.
Megelőzésképpen egyél napi 3-szor 1-1db Goldenseal Root és Dandelion Root kapszulát.

10.
A belek megfelelő állapota elengedhetetlen a méreganyagok kiürítéséhez. Ha tisztán tartod a beleket, az megerősíti a nyirokrendszert, amely az immunrendszer fontos része. Ehhez napi 1-2 SunBar-t ajánlok.

Önmagában az, hogy mindent megteszel az immunrendszered karbantartásáért, még nem garantálja, hogy nem betegszel meg. Ez pontosabban csak azt jelenti, hogy bármi is érje a szervezeted, gyorsabban birkózik meg vele. A következőkben azt írom le, mit kell tegyél, ha észleled a tüneteket. Arra bíztatlak, hogy az egész szerszámosláda legyen kéznél, mert amikor kell, késő lesz beszerezni. Ha elkapod, reagálj rá természetesen a termékekkel, teákkal és étrenddel.

Mit tegyél, ha megjelennek a tünetek?

1.
Minden félórában igyál meg 2 csésze Callit, Fortune Delight-ot vagy VitaFruit-ot. Ne hagyd el magad, ne hagyd, hogy a betegség elhatalmasodjon rajtad. Tegyél ellene valamit. Hidratáld a szervezeted!

2.
Minden ébren töltött órában egyél 3db Herb Cal tablettát. Remek torokőrnek bizonyul, ha kapar a torkod, sőt mi több, akármi támadott meg, biztos, hogy barátságtalan környezetet teremt a kórokozó számára.

3.
VitaSpray. Óránként 6 fújás, amíg tombol a betegség.

4.
Emeld meg a Metabooster és Citric C adagodat. Metbooster-ből háromszor 4db, Citric C-ből akár 1000 mg-ot.

5.
Ha folyik az orrod, igyál Alpha 20C teát, 1 csepp SunBreeze olajjal. A SunBreeze olaj helyileg működik a torkodban, és kitisztítja a sinusokat.

6.
Ha kapar a torkod, és szörcsög a tüdőd, vagy sípoló légzésed van, igyál Conco teát, csészénként 1db kapszulát keverj el.

7.
Ha bármilyen gyomor problémád van, ugyanezt a teát idd 1db Assimilaid-del.

8.
Ha merevnek érzed a kezed-lábad, a teába 1db Lifestream-et tegyél. A Lifestream segít a hátsó deréktáji szakasz, a vesék igénybevételének csökkentésében.

9.
Ha lázas vagy, vagy kiver a veríték, ugyanez a tea 1 db Prime Again-nel kiváló.

10.
Ha a fenti tüneteket konkrétan nem meghatározható fájdalmak kísérik, egyél naponta háromszor 4db White Willow Bark (Fehér Fűzfa kéreg) kapszulát.

És természetesen, használd a józan eszed. Ha kell, fordulj orvoshoz, fogadd el a terápiát, ha kell, az antibiotikumot. Sokkal fontosabb, hogy viseld gondját a szervezetednek, mint az, hogy mereven ragaszkodj a holisztikus megközelítéshez. Aki miatt a legjobban aggódom, azok a 30 évesek, és a tőlük fiatalabbak, különösen a kis gyerekek. Másodsorban azok állapota aggaszt, akik hajlamosak az allergiára és az asztmára, illetve az elmúlt 2 éven belül antibiotikumot szedtek. Amit leírtam, nem helyettesíti az orvosi diagnózist. Akármit fogadsz meg ebből a cikkből, az csak a javadra válik.”

Ma nem az a kérdés, hogy „lenni vagy nem lenni”, hanem hogy „oltatni vagy nem oltatni”. Ezzel kapcsolatban a múlt heti termékkarneválon egy 40 éves rajzfilmrészletet vetítettünk a Mézga családból, amit megtekinthetsz ide kattintva. (2p:43mp)
Eszközajánló
Elkészült a Regeneráció filozófiája című, immár klasszikus marketing anyagunk bővített kiadása. A hamarosan megérkező új termékek, a VitaShake, a Citric C és a Herb Cal Tab részletes termékleírása mellett, kérésedre nevén neveztük a „gyereket”, mostantól a termék neve és funkciója együttesen szerepel benne.

Másik újdonságunk az átalakított Lapozós füzet. Miért volt rá szükség? Egyrészt, mert a több, mint két év alatt változott a világ, másrészt az emberek élete új irányokat vesz. Ebből a szemszögből nézve is fontos nekik bemutatni a Sunrider-t, a megoldást.
Esti poén
Egy kis káröröm a nap végére. Nagyon jók: Hogyan változnak meg a nagy cégek logói a recesszió után >>
Eseménynaptár
Karácsonyi Party!!!
2009. december 12. szombat, 10:00 - 16:00 óráig.
Helyszín: Rozmaring kertvendéglő
1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125.
Térképlinkért kattints ide.

Megközelíthető a budai alsó rakpartról, a HÉV Tímár utcai megállójánál a Duna parton.

Jelentkezési határidő: 2009. november 30.
Fizetési határidő: 2009. december 04.
Részvételi díj: 3.500 Ft/fő, december 4-e után 5.000 Ft/fő.

Menü

Leves:
Csirke csorba leves csészében (vegetáriánusok leveséhez még pici türelem, de ettől nyugodtan lehet jelentkezni), lényeg, hogy finom lesz.

Főétel: (választható)
1.) Borjúpaprikás tojásos nokedlivel
2.) Rőzsés pulykamell érmék (sült zödséggel és Camembert sajttal csőben sütve) vegyes körettel
3.) Vegetáriánus menü: Zöldséges lasagne sajt mártással

Desszert:
Somlói galuska


Üdvözlettel a novemberi viszontlátásig:

dr Barta József és Edina


Ui: Ne csak olvasd, csináld is!


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.