image003.jpg
hírlevél
2010. április
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!

Ezzel a hírlevéllel alaposan elcsúsztunk. Foghatnám a Húsvétra, szegény nyúl. Mivel idén a nyuszival együtt jött az új Marketing terv, gondoltam, várok pár napot és összefoglalom röviden a lényegét, mert sokaknak tart előnyöket. Persze a változás cserével is jár. A cserét pedig általában csak a pisis babák élvezik (ez a pelenkacsere), mert másoknak a csere traumával jár, ami gyakran ellenállásban, durvább esetben lázadásban jelentkezik. Mindez annak következménye, hogy félsz az ismeretlentől: mi lesz a jövedelmeddel, hogy hat ez az egész üzletedre?

Először a személyes kérdéseket kell megválaszolni, a technikai kérdések ezután jönnek. Következésképpen nem maga a változás jelenti a kihívást, hanem az arra való reagálás az, ami meghatározza a változás sikerét vagy bukását. A változás alapjaiban pozitívan válaszolt a következő kérésekre: legyen a marketing terv és a minősülés egyszerűbb, szűnjön meg a kötelező szponzorálás, a termékek ára igazodjon a piaci árakhoz. Ismerkedj meg a lényegével és nézd meg, hogyan eredményez mindez kvantumlépést a Te Sunrideres életedben is.

Érdekes dolgot olvastam: egy floridai tanulmányban 7600 férfit és nőt kísértek figyelemmel 25 éven keresztül. A kezdetekkor 14-22 év közöttiek voltak. Az eredmény: akiknek nagyobb volt az önbizalmuk, jóval többet kerestek, és jobban szerették a munkájukat is. Ráadásul, a jövedelmük más arányban növekedett, mint a kisebb önbizalommal rendelkezőknek. Továbbá, akiknek kisebb volt az önbizalmuk, háromszor többet voltak betegek. Akkor nézzük az Üzleti Tervet.
A legegyszerűbb üzleti terv
Komoly lehetőséget kínál új Üzleti Vezetők minősüléséhez. Mivel a minősülés, EV alapúról Forint alapú lett, az Üzleti Vezetői szint havi saját nettó 20,000 Ft és nettó 600,000 Ft Csoport forgalom két egymást követő hónapban való elérésével teljesül. Egy EV most kb. nettó 530 Ft-ot ér, így a minősülés könnyen megvalósítható. Ez a pont kulcsfontosságú a jelenlegi Üzleti tervben, ami hihetetlen növekedést eredményezhet. Nemcsak az újonnan minősülni akaróknak hoz pozitív változást, de serkentheti a régi, nem minősülőket is.

A havi 100 EV követelmény is megváltozott: nettó 20,000 Ft lett, ami után 5% jutalék jár. Ha ugyanezt akárcsak egyetlen ember is megcsinálja a közvetlen Üzlettársaid közül, illetve 5 mélységig, szintenként 5-5%-ot kapsz, ha Neked is van nettó 20,000 Ft-od. Semmi egyéb feltétele nincs. Most érdemes a csoportodban mindenkit újra elérni. Minden eddigi Fogyasztódnak is jól jöhet pár ezer Ft. Hétfőn Dr. Chen elmondta, hogy mennyire odafigyel a kuponokra, amik nem jelentenek nagy pénzt, pár dollárt alkalmanként, de ezt sem hagyja ott. Igaza van. Gondolj bele, talán Neked is van a dm-ben Active Beauty kártyád. Én a háztartási papír holmikat, a mosogató szivacsot és törlőket mindig ott vásárolom. Csinosan gyűlik a pont, alig várom, hogy levásárolhassam. De ugyanezt mondhatom a CBA pontgyűjtőjéről is, amiből már 3 jénai üvegedényt vettem kedvezménnyel. Pár forintért lehet, hogy nem megyünk arrébb tankolni, de 20 Ft-ért megnézzük, hol vásárolunk üzemanyagot. Mi is hallottuk, hogy mi az az 5%? Így is lehet gondolkodni, de az élet azt bizonyítja, hogy egyetlen forintot sem hagyunk ott. A Te Fogyasztód is így gondolkodik. Tehát, 2-3 ezer Ft-ot már nem hagy ott senki.

Üzleti Vezetőknek és Lead Üzleti Vezetőknek nincs havi szponzorálási kötelezettségük.

Dr. és Mrs Chen tételesen átnézte az árlistát. A termékek nagykereskedelmi ára ma kb. 10%-al alacsonyabb, a kiskereskedelmi ár is jóval szélesebb rétegeknek teszi elérhetővé termékeinket. És, hogy még kerekebb legyen a történet, a nettó 20.000 Ft + áfa = 25.000 Ft egyösszegű rendelést Magyarországon díjmentesen házhoz szállítják a telefonos, az e-mailes és a webes rendeléseknél egyaránt.

A részletes Üzleti tervet és az árlistát kérd a szponzorodtól, mert most egyrészt sokat csuklanánk, ha elküldenénk, másrészt sokaknak megvan már. Hidd el, nagyon sokan lesznek aktívak. Egy szó, mint száz: kezdj élni!
A NuPlus babjai és színei
A NuPlus könnyen emészthető, összetett szénhidrát, bárki fogyaszthatja. Alapja az az ősi élelmiszer formula volt, amit a Császárnak és családjának fejlesztettek ki.

Ezen kívül a kínaiak kifejlesztettek egy olyan formulát, ami kiváló táplálékul szolgál az anyák és gyerekeik számára, valamint egy harmadikat az idősödő embereknek. Dr. Chen ezt a hármat „hozta” közös nevezőre és NuPlus-ra keresztelte.

Évekkel később kiegészítette az elképzelést 5 színes babbal és az 5 ízzel. (A színek filozófiáját ne keverjük össze az 5-elemhez tartozó Quinary-vel.) Tehát, a színes babok közül a sárga a lépet, a fekete a veséket, a fehér a tüdőket, a piros a szívet és a zöld a májat táplálja. Gondold végig, mi történik, ha nem táplálod rendesen a lépedet, a veséidet, a tüdődet, a szívedet és a májadat? Érdekesség, hogy Dr. Chen beáztatja a babokat, hogy beindítsa a csírázást, ami növeli a NuPlus tápértékét. A csírázás megindítása elősegíti az emésztési folyamatokat, és nem termelődik annyi bélgáz.

Nézzük egyesével:

Áfonyás NuPlus (eper és áfonya): ezek a gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmaznak emészthető B12-t és folsavat, amelyek sokat segítenek menstruáció, és peteérés idején, valamint a szülés utáni lábadozáskor.

Almás-fahéjas NuPlus: (5% alma, 0.5% fahéj) ez a formula segíti az emésztőrendszert és a keringést.

Banános NuPlus: Nagy mennyiségben tartalmaz káliumot és pantoten savat. Ez tud segíteni azoknak a fejfájásoknak a leküzdésében, amelyeket a kálium-nátrium egyensúly felbomlása okoz. A benne lévő különböző B-vitaminok a stressz kezelést segítik, és ki az, aki ma ettől mentes?

Koncentrált NuPluS: Igazi fehérje és komplex szénhidrát bomba!

A Koncentrált NuPlus-t kivéve mindegyikben van alma, ami azért fontos, mert az almapektin a többi növénnyel párosítva erősíti a szívet és a kardiovaszkuláris rendszert, támogatja a kiválasztást. A szervezet képes kiszedni a növényből mindazt, amire szüksége van. Jelenlegi kutatások azt mutatják, hogy a belek jobban fel tudják szívni a tápanyagot a komplex peptid láncokból, mint a mesterségesen létrehozott vitaminokból. Ebből az következik, hogy ezek a szintetikus anyagok adott formájukban biológiailag nem feldolgozhatók, a szervezetnek sok energiával tovább kell őket alakítani.

A Sunrieder NuPlus formulája nagyon másképp nyeri a szójából a fehérjét, mint a megszokott, szója alapú fehérje készítmények. A gyártók a szójából általában magas hőfokon vonják ki a fehérjét. Ez klasszikus esete a „műtét sikerült, a páciens belehalt” történetnek. Ugyanis a pasztőrözési eljárás magas hőfoka megváltoztatja a fehérje szerkezetét, és tönkreteszi a szója jótékony hatását. Az esszenciális flavonoidokat pedig, amelyek a szójában természetesen fordulnak elő, sajnos a feldolgozás során eltávolítják.

A Sunrider merőben más eljárást követ, veszi a szójabab olaj és víz tartalmát, amelyek a legnagyobb mennyiségben tartalmazzák a flavonoidokat, és ezeket rápermetezik az eredeti NuPlus formulára. A flavonoidok másik raktárhelye (a szójában és a többi babban is) a bab héjában van, amit a Sunrider szintén felhasznál. Ezt a jó minőségű fehérjét a szervezet sejtépítésre, az immunrendszer antitesteinek és a szervezetet építő aminosavak építésére használja. Az sem mellékes, hogy a minőségi táplálék segít a test ruganyosságának, és az ízületek, illetve szövetek megfelelő hidratáltságának megtartásában.

Mit eredményez ez? Kiegyensúlyozottságot, állóképességet és ruganyosságot.

A NuPlus ereje abban rejlik, hogy 4 -7 kg alapanyagból lesz 0.5 kg késztermék. Ezt kb. úgy lehet elképzelni, hogy 20-25 narancsból kivonjuk az összes hasznos összetevőt (nemcsak a C-vitamint) és azt egyetlen narancsba koncentráljuk. És ebből lesz 1 igazi narancs!
GoGroup
Július 2-4. között Szarvason, a Körös parton, a 4* -os Liget Wellness Hotel parkjában 22db, minden kényelemmel felszerelt, 4 ágyas faház egyike vár Téged is. Szuper programunk lesz: tudjuk, hogy sok új Vezető akar részt venni a Vezetői tréningen, még ennél is többen a reggeli tornákon. Lesznek kommunikációs és termékismereti blokkok, az Üzleti tervhez illeszkedő ismeretek, vállalkozói ismeretek, csapatépítési feladatok, tanulunk „internetül” és folytatjuk a tavaly elkezdett motivációs DNS kurzust. Elismerések a tábortűznél, mosoly és jókedv 3 napon keresztül. Garantáltan többel távozol, mint amennyit hozol. Miénk a légkondicionált konferencia terem, használhatjuk a szálloda teljes wellness részlegét: szauna, fittness, külső medence, napozó terasz stb. A parkban, a faházak előtt kiépített tűzrakó helyek vannak, így a tábortűz sem gond. A Körös, a park végében folyik, csónakázni és úszni is lehet benne, ha a medencében nincs kedved. Két éjszaka ott alszunk, ahogy eddig is, ebédelni is együtt fogunk, mint eddig. Szinte hihetetlen, de mindennek teljes költsége (2 éjszaka szállás, 3 ebéd, tréning díj és IFA) csak 15.700 Ft. Amennyiben május 13-ig a 6.000 Ft előleget befizeted, 12.700 Ft-ért Tiéd a Go-Group csomag. Az előleg vissza nem térítendő, de átruházható. Szokás szerint, az előleget a vezetők gyűjtik össze és utalják át a CIB bankos számlánkra május 13-ig. A második részlet fizetési határideje június 18. A szállodát megtekintheted a www.ligetszarvas.hu oldalon.
Eseménynaptár
Következő tréningünk május 15-én lesz. A helyszínről és a programról időben értesítünk.


Üdvözlettel a májusi viszontlátásig:

dr Barta József és Edina


Ui: Ne csak olvasd, csináld is!


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.