image003.jpg
hírlevél
2010. június
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!

Legyen konferencia beszámoló vagy sem? Végül azért döntöttünk a beszámoló mellett, mert a kimutatásból látjuk, hogy a Csapatunkból résztvevők többsége saját pénzén utazott. Legtöbbjük befektetésnek tekintette. Úgy gondoljuk, hogy példájuk Neked is sokat jelenthet. Nem akarjuk ragozni, arra gondoltunk, jó lenne megismerkedni az Ő motivációjukkal, a „miért”-tel és a 14 nap hozadékával is, főleg azért, mert első ízben voltak SR konferencián is.
Rómától Rómáig
Egy biztos, kedd reggel álmosak voltunk. Karnyújtásnyira a római kikötő, sok amerikai SR-es nem kis kárörömünkre a sétányon húzta végig a bőröndjét. Végre megtudták milyen az amikor mi utazunk Amerikába. Helybéli pizza, sokaknak kihagyhatatlan napsapka (már most megy az átverés) és irány a hajó, a Navigator of the Seas. Parádés volt a beszállítási tempó: 1 órakor már mindenki a fedélzeten ebédelhetett. Rövid eligazítás az életmentő hajók pontos helyszínén (nyugi, ez nem a Titanic, van elég minden utasnak). A kezdők szokás szerint eltévedtek a hajó eleje és hátulja között.

Első este meg kellett találnunk a vacsora asztalunkat is. Asztalonként két pincér, akik minden kívánságodat lesik. (Ha itthon is tudod érvényesíteni, gratulálok.) Figyelmesek. Ha rosszul választottál, szó nélkül hoznak mást és eperszószt, ami belefér. Most aztán igazán nagy a lehetőség az önérvényesítésre. Mosolygok a bakikon, de hagyom, mert Ő önálló akar lenni. Mindannyian így tanulunk, remélem ő is.

Jön a Kapitány! 34 éves, két helyettese nő! Kis csalódás, mert egy vén tengeri medvére számítottunk. Egy este Jóska elcibált és megnéztem a kapitányi hídról a pireusi kikötőből való kinavigálást. A lélegzetem is elállt a szűk hely láttán. A kapitány bezzeg nem izgult, mert ott sem volt és mégis: az egyik hölgy vezényletével milliméterre teljesítették a feladatot. Este a kapitány szembejött velünk a Promenádon, láthatóan jókedvű volt.

Aznap vacsora Dr. Chenékkel: annyiszor elmondtam már, hogy nekem mindig nagy élmény. Most különösen az volt, mert két lényeges kérésünket teljesítették: a 20% árrést és az aktivitási periódus áprilistól való számítását.

Görögország, Akropolis, frappé, esernyő. Kit érdekel, majd megszáradunk a hajón. Másnap Rhodos: visszamennénk. Törökország, Kushadasi: Szűz Mária háza Pünkösd vasárnap. Csend van, a magam sóhaját is hallom. Veszek egy finom, hófehér sálat.

Két nap múlva Egyiptom: még sosem voltunk ott. A látvány leírhatatlan és tanulságos volt. Remélem, mindannyian tanultunk. Bár a műemlékek hihetetlen magas színvonalon kerülnek bemutatásra, az odavezető utat elfelejtenénk. Ebben egyetértünk. Azt, hogy Tuthankamon piramisa mellett megnézhettük a Napbárkát csak Mezei Ildi tapasztalatának köszönhetjük. Hála Isten, hogy bekönyörögtük magunkat a múzeumba, bár a belépő után még a papucsért is kértek volna pénzt. Tudtuk, hogy ott a baksis ősi hagyomány, de ennyire? Másnap szabadnap Alexandriában, ami nagy élmény. Csak jussunk el a Világítótorony helyén emelt erődig!

Menetközben többen megijednek. Nem csodálom. Nyitott ajtó, benézel: kecskék és birkák. Utcasarok: tükörtojással kínálnak. AHA! Ha este a pincéreink a hajón nem figyelmeztettek volna, akkor sem jutott volna eszünkbe megkóstolni bármit is. Persze, baksis kellett az idegenvezetőnek, aki útközben megkérdezte Jóskától, hogy bír ennyi (17) feleséggel, bizonyára jómódú lehet, ha ennyit el tud tartani.

Azért itt is bebizonyítottuk, hogy életrevalók vagyunk. Nem kis leleménnyel 20-an befértünk egy helyi taxiba a kialkudott árért és irány a kultúra egyik bölcsője, az Alexandriai Könyvtár, ami könnyed, fehér kagylóként borul az öböl fölé. Nagyon leültem volna olvasgatni, csak úgy 1-2 órát. De az idő múlik, nem kockáztatom meg, hogy lekéssem a hajó indulását. Taxisunk persze nem tud angolul, jön a mutogatás: „port, nagy hajó”. Szerintem csak nekünk kínos. Létszámarányosan anyagilag annyira jól jövünk ki az egész napos alexandriai kalandból, hogy bárki megirigyelhetne bennünket.

Egy nap a tengeren, majd kikötünk Messinában. Taormina, gyalog indulunk felfedezni a csodát. A Chen család is velünk tart. Csontváry festménye felejthetetlen képeket idéz, felfelé ámulunk és lefelé ballagva fagyizunk. Ezen az estén megnéztük a hajóról a naplementét, vétek lett volna kihagyni. Megszámlálhatatlan fénykép, esténként Jóska törölte a feleslegesnek ítélteket, így is több száz maradt.

Utolsó nap reggel: kifelé ugyanolyan gyors a rendszer, mint befelé. Ha nincs a hajószámládon tartozásod, gondtalanul partra szállhatsz. Vár ránk egy római vasárnap, pápai áldással. Mindehhez süt a nap, a Szent Péter téren tömeg. Mi kell még? Ülök a tér lépcsőjén, nézek magam elé. Az sem biztos, hogy éhes vagyok, de ismét nem hagyjuk ki a római pizzát. A nagyobbik felét Jóskának adom, nem okoz neki gondot.

Este irány a reptér. Csücsölök néhány órát, és miután kiderül, hogy kilóra pontosan pakoltam, azon jár a fejem, ki mit kap itthon a szuvenírek közül.

Ha SR-es szemmel üzleti összegzést teszünk, elmondhatjuk: egyszerűbb lett a rendszer, áttekinthetőbb az elosztás, kevesebb a kötelezettség. Másképp hívnak bizonyos szinteket, de a teljesítmény és a jutalék is ahhoz arányul. Legnagyobb vívmánynak a Független Üzlettulajdonosként való belépéssel azonnal együtt járó nagykereskedelmi árat, valamint az egyösszegű 25.000 Ft értékű rendelés ingyenes házhozszállítását és az utána Neked járó nettó 5% visszatérítést tartom. Ez igazán másolható. Vegyük azt, hogy Te behozol egyetlen embert, és őt is megtanítod ugyanerre, forgalmad máris 3x-osa a sajátodénak. Mindegyikőtöknek van 25.000 Ft forgalma. Tehát, Te nem csak 1.000 Ft-ot kapsz a magad vásárlása után, hanem a hozzád csatlakozó után egyszer 25%-ot, majd még 5%-ot is a 25.000 Ft-os vásárlások után (egészen 5 mélységig, korlátlan szélességig). A fenti példa szerint egyelőre 2 mélységben. Pontos számításokat is végeztünk, Szarvason részletesen elmagyaráztuk. Az értékesítés alapjait elsajátíthatod, nagyon valószínű, hogy ösztönösen már gyakorlod is. Mit szólnál a tudatos gondolkodáshoz?
Íme néhány vélemény azoktól, akik először voltak velünk:
Egy évvel ezelőtt elhatároztam, hogy megyek Amerikába, sajnos nem sikerült, bántam is, de nem eléggé. Akkor ugyanis még nem tudtam mit jelent együtt utazni, együtt élni, együtt tanulni a Sunrideres családdal. Januárban mondtam, megyek, ha törik, ha szakad. Mikor hazaértem kérdezték tőlem, nem voltam-e csalódott valamiért az út folyamán. Válaszom mindenkinek: életem egyik legszebb két hete volt. Miért? Mindenki ismerősként üdvözölt, ha a nyakamban lógott a kis azonosító. Megismerhettem olyan embereket akikről köztudott a jelentős anyagi eredmény, de nem ezt éreztem a beszélgetések közben, hanem az egyszerűséget, az alázatot, a segítőkészséget. Olyan módon szervezett út volt, hogy mindig biztonságban érezhettem magam. Olyan városokat, műemlékeket láttam, amelyeket egyedül nem mertem volna bevállalni. Végezetül megismerhettem személyesen Dr. Chent és családját, aki nélkül nem lenne lehetőségem ismerni a filozófiát és segíteni az embereknek az egészségmegőrzésben és helyreállításban. Feltöltődve a csodától fogalmaztam meg a céljaimat a jövőre. A lehető legtöbb emberrel ismertessem meg a Sunrider filozófiáját úgy, hogy ne csak fogyasztó, hanem munkatárs is legyen. Tovább képezem magam, hogy még alaposabb tudásra tegyek szert. Addig is keresem a most megismert munkatársak társaságát, amíg el nem jön a következő konferenciára utazás időpontja, amelyen természetesen nekem ott kell lennem.

Nyakas Lajosné


Köszönettel tartozom a sorsnak, hogy eljuthattam szűk hazámból a világ több mint 7 csodáját megtekinteni. Fantasztikus élményekkel lettem gazdagabb és sok minden került a helyére a gondolataimban is. Alapjaiban is módosult az üzleti felfogásom. Tisztelettel adózom dr. Chen sikerei előtt is. Nem lenne a Sunrider 42 országban 28 éve a toplista élén és Magyarországon sem 18 éve, ha vezetőink nem azonos módon gondolkodnának bizonyos dolgokról. A világ változik és nekünk is változni kell, van amikor ez szükségszerű " - mondta Chen doktor : ez bizony gondolat ébresztő, mert a szemléletmódunk az, amin elsősorban változtatnunk kell, lépnünk a fejlődés érdekében. Ez motiváció és egyben a siker záloga is! Megtanultam egy rendkívül fontos leckét is: a siker mindig attól függ, hogy a tőlem telhető legjobbat nyújtom-e: felkészültségben, lendületben és nem csak alkalmanként, hanem egyfolytában, folyamatosan és mindig. Köszönöm, hogy eljuthattam veletek az álomhajóra ez volt az első lépés a sikerhez vezető úton, amelyet célul kitűztem magam elé. Sok szeretettel gondolok rátok.

Kövér Istvánné Sybill


Az utazás élménye, a más kultúrák, tájak megismerése, a csapattal együtt szerzett élmények, a feltöltődés, az észrevétlen tanulás mellett sokat ad számomra, amikor közvetlenül a cég tulajdonosaitól a Chen házaspártól hallom az elképzeléseiket, terveiket. Fantasztikus, hogy már a gyermekeik tartanak tréninget. Jó érzés tudni, hogy nagyon hosszú távra terveznek. Amikor közvetlenül tőlük kapom meg ezt az információt, teljesen más, mint amikor valaki elmondja nekem. Az utazásról hazahozott élményekkel, energiával szinte egy évre feltöltődöm.

Szecsődi Dezsőné Marianna


Edina, Jóska szeretném megköszönni Nektek azt a sok segítséget, odafigyelést amit a Földközi-tengeri hajóúton kaptam Tőletek. Örömmel teszem, mert nagy hatást tettek rám a látottak és hallottak. Azt éreztem, hogy az a terv, hogy az alsó vonalak is pénzkereseti lehetőséghez jutnak, növelni fogja nemcsak a forgalmat, de az üzlettulajdonosok számát is hosszú távon. Nekünk sok emberrel kell megismertetnünk az új termékeket. Szeretnék minél több embert megkeresni és beszélni a Sunrider termékeiről és a regeneráció filozófiájáról. Keddenként az érdeklődőket bevinni a Sunrider központba, hogy sokat tanuljunk Tőletek és jobban megismerjük a termékeket.

Bogenfürst Magdi


Azért szántam rá magam az utazásra, mert meghallottam a vonzó útvonalat, no meg a csoportomból kedves, segítőkész emberek is jelentkeztek és bíztattak, hogy tartsak velük én is. Kihívás volt számomra a repülés, és maga a hajó is, eddig ugyanis még senkinek nem sikerült elérnie, hogy ezekre felüljek. Jó volt, hogy a konferencián más országok mellett a mieink is beszámoltak a sikereikről. Az sem volt közömbös, ahogy a Chen család közvetlen egyszerűségével mindenkihez utat talált. Nem elég csendben eszegetnem a termékeket és élvezni jótékony hatásukat, intenzívebben kell a hálózat építésével is foglalkoznom, hogy több ilyen utazáson vehessek részt. Sok minden letisztult bennem. A konferencia végére úgy éreztem, hogy nekem is az élvonalba kell tartoznom.

Antoninné Balázs Veronika
Kerti party ingyen házhoz szállítva, Te csak a henteshez mész!
A nyár a sütögetések ideje is. Kellemes társasági forma, mert sok olyan emberrel is találkozhatunk, akiket a házigazdák jóvoltából ismerünk meg. Lehet ez a névlista bővítésének egyedülálló formája is. Ha Te vagy a házigazda, finom falatokkal is hozzájárulhatsz az est sikeréhez. Egyszerű, mert előre elkészítheted, aztán csak bezsebeled a dicséretet az egyedülálló pácolás miatt. Egy kiló csirke húshoz/sertés tarjához, kb. 6-8 szem Assimilaid-et számíts, amit a kapszulából kiszórva elkeversz 1dl oliva olajjal, ízlés szerint mustárral és 2 evőkanál Chen szósszal. Ezzel a páccal megkened a hússzeleteket, majd pár órára lefedve a hűtőbe teszed. A sütésnél érdemes megvárnod, amíg a faszénből tényleg parázs lesz, mert különben csak kutyahús lesz belőle, nem pedig porhanyós sült. Ha netán az idő elmossa a sütögetést, egy tepsiben, fóliával letakarva a sütőben is kiválóan megsül. A végén kb. 5 percre vedd le a fóliát, pirítsd meg egy kicsit. Finom Görög saláta illik hozzá. (most befejezem, mert már összefut a nyál a számban!) Üdítőnek behűtött Evergreen koktél és citromos - jégkockás Fortune Delight Suncare-rel ízesítve illik hozzá. (Tételezzük fel, hogy a SR-ben veszed meg a hozzávalókat: 1 doboz Assimilaid, 1 üveg Chen szósz, 1 doboz Evergreen, 1/10-es citromos Fortune Delight és 1 Suncare = 26.805 HUF, ingyen házhoz szállítva! Ez lehet egyben a június havi vásárlásod is.


Üdvözlettel az augusztusi viszontlátásig:

dr Barta József és Edina


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.