image003.jpg
hírlevél
2011. június
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!

Nálunk nincs „uborka” szezon, mindig történik egy csomó jó dolog. Kiderült például, hogy a példa és a „bemutatás” nagy erővel bír. Nemrégiben barátainkkal töltöttünk egy hétvégét, és persze, hogy ettünk-ittunk. Együtt csináltuk a salátát, vittem az otthoni Fürtös- bogyós Gyümölcsmosót, természetesen a nagyot, hiszen az van a mi konyhánkban. És mit ad Isten, éppen volt egy szintén nagy kiszerelésű originál flakon a csomagtartóban. Kellett, megvették. Ennyi. Előtte a kozmetikusnál a vicces piaci helyzetről beszélgettünk. Nem ragozom, neki is kell egy nagy Fürtös- bogyós Gyümölcsmosó. Túl vagyunk az eper szezonon. Én nem szoktam epret eltenni, viszont annál többet ettünk. Reméljük, mindenből olyan bő termés lesz, mint eperből és akkor indulhat a befőzés.

Szívesen vesszük ötleteidet, írd meg jó receptjeidet, feltétlen említsd meg, milyen Sunrider termékeket használsz hozzá. És most először, rendhagyó dolgot kérünk Tőled: ajánlj fel egy üveggel az általad befőzött finomságból, amit a legjobb recepteket beküldők között nyilvánosan sorsolunk ki.
Kimazsolázott jegyzeteim Dr. Chen és Oi-Lin Chen 2011. májusi találkozójáról
-Termékeinkre minden családban nagy szükség van.

-Egy gyógynövény kutató, egy szakértő herbalista másképp bánik a növényekkel.

-Dr. Chen nemcsak mennyiségi és minőségi kutatást végez, de a gyártást is meg tudja tervezni.

-A legjobbat akarja mindenkinek, ezért van saját márkánk.

-Gyümölcsmosó: a rovarirtók legtöbbje női hormont tartalmaz, ami az élővizekbe is bekerül. Ettől nemcsak az állatvilágban kisebb a szaporulat, de ez kihat a férfiak nemzőképességére is. A következő generációnak még rosszabb lesz.

-Mindannyian öregszünk, csak nem mindegy hogyan. Ha nincs bőrlégzés, megfulladunk. A Mexikói öbölben kiömlött olaj tragédiája megmutatta, hogy mennyi madár pusztult el bőrlégzés hiányában. Ezért nem mindegy, mit kensz magadra.

-Sokan azt hiszik, hogy a májuk öregszik a leggyorsabban. Tévednek, mert a bőrünk gyorsabban öregszik, mint a májunk. Nem hiszed? Pedig egyszerű: ha pár napig nem alszol rendesen, azonnal látszik.

-Ha kevesebbet eszel, tovább élsz és energikusabb leszel.

-Sok cég tudja, hogyan kell összekeverni gyümölcsleveket. Amit nem tudnak, az a megfelelő mennyiség, az arányok.

-Miért van szükség antioxidánsokra? Mert a szabadgyökök vándorolnak, szeretnének stabilizálódni, eközben elvonják a táplálékot a környező szövetekből. Ez okozhat fáradtságot, mutációt. Azért van szükség antioxidánsokra, hogy ezt legyőzzük. A Fortune Delight koncentrált antioxidáns. Ha egész nap ezt iszod, a zsírt is kimossa a szervezetedből.

-Az autóban az üzemanyag elégetésével energia keletkezik. Az égés során keletkeznek mérgező anyagok is, amelyek legnagyobb része a kipufogón keresztül távozik. Bennünk is keletkeznek hasonlók, de nem mind távozik. Mindamellett az égés sosem 100 %-os.

-Nézd meg, hogy néz ki pár hónap múlva az, aki abbahagyja a Sunrider termékek fogyasztását.

-Az okos ember könnyebben változtat.

-A Sunrider formába hoz, energikusabb leszel tőle és fiatalabbnak látszol.

-Attól, hogy valami természetes, még nem biztos, hogy élelmiszer!

-Szerinted mitől van az, hogy ha más márkájú fogkrémet használsz, másképp érzed az ízeket?

-Nem silány termékeket kell ajánlanunk, csak azért, hogy pénzt keressünk. Sok cégnél nehéz rábeszélni az embereket, hogy mindig ugyanazokat a termékeket vásárolják meg a minősüléshez. A Sunriderben nagyon széles a kínálat. Akár hónapról-hónapra új
termékeket vehetünk.

-Ha olyat eszel, ami a szervezet felépítése szerinti struktúrában van, akkor élni fogsz. A többitől nem élsz. Ez ilyen kemény és ilyen egyszerű.
Néhány gondolat a sztíviáról
Ez az „uborkaszezon” cseppet sem eseménytelen! Ezek a nyári baktérium és vírusfertőzések elkerülhetők a Kéztisztító zselé, a Suncare és a Fürtös- bogyós Gyümölcsmosó segítségével: még csak a nyár elején tartunk, és máris fertőzéstől hangos a média. Két pimasz E-coli egyesült és emberek százai betegedtek meg, szenvednek súlyos gyomortünetektől. A legsúlyosabban fertőzötteken pedig segíteni sem tudtak.

A Sunriderben több olyan termék is van, amelyek kívül-belül használva védelmet nyújthatnak a fertőzések ellen. Mindig legyen a táskádban Kéztisztító zselé, otthon pedig Suncare és Fürtüs- bogyós Gyümölcsmosó. Hihetetlen erővel bír. Minden alattomos szennyeződést eltávolít a gyümölcsökről, zöldségekről. A húsokat is ebben áztasd (10 percig), mosd meg a tojást is. Csak így leszel biztonságban. Legyél nyugodt. Nem félni kell, tenni. De a csapvíz kevés. A leveles zöldségeket (saláta, káposztafélék) különös odafigyeléssel áztasd, mert sok élősködő petéje bújhat meg a levelek között, miközben ilyenkor ezeket lenne jó frissen, nagy mennyiségben fogyasztani.

Volt, aki a lazacot ebben áztatva, saját szemével látta, ahogy a paraziták távoztak a halhúsból. Viasszal bevont zöldséget, gyümölcsöt (alma, szőlő, brokkoli) legalább 5-7 percig „fürdess”, utána papírtörlővel töröld le róla a viaszt. Ne a konyharuhába töröld a viaszt. Amitől mindez működik, az kukorica és kókusz megfelelő kombinációja. Ezekben a növényekben olyan vegyületek vannak, amelyek természetesen fertőtlenítenek és tisztítanak. A Gyümölcsmosót bevizsgálta egy laboratórium is, amely dokumentálta fertőtlenítő hatását. Így lesz az asztalodon valódi bio zöldség és gyümölcs, tiszta csirke, hal, sőt tojás is!

Másik nagy segítőnk a Suncare, amelynek fő alkotóeleme a sztivia. Most ezt szeretném egy másik nézőpontból bemutatni azért, mert készült egy tanulmány, amely a sztiviáról is ír. Ez különösen fontos, hiszen Franciaország kísérletképp 2 évre engedélyezte a sztivia használatát. Tehát a sztivia jó tulajdonságaira már felfigyeltek Európában is. Idézem: "Főzésre is alkalmas, mert a hatóanyaga nem bomlik le a melegítéstől. Fogyasztása nem okoz fogszuvasodást." Tanulmányok tanúsága szerint a sztivia segít a magas vérnyomás csökkentésében. Javítja az emésztést és a bélműködést, megnyugtatja a túlterhelt gyomrot. Erős gombaölő hatása miatt kiválóan alkalmazható Candida kezelésére is. Meggátolja sok káros baktérium és vírus szaporodását, így hatékonyan alkalmazható megfázás, influenza és szájfertőzés ellen is.

Gyulladáscsökkentő. A sztívia növény mind külsőleg, mind belsőleg alkalmazva gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő, ezért alkalmas különböző bőrproblémák, kelések, akne, kivörösödések, lábgomba kezelésére.

Paraguay-ban a guarani indiánok már több száz évvel ezelőtt is a sztíviából nyert folyadékot alkalmazták a sebek gyors gyógyítására. Egyik érdekes tulajdonsága, hogy segít megakadályozni a hegesedést.

Cukorbetegség. Évszázadok óta ismert, hogy a sztívia jótékonyan befolyásolja a hasnyálmirigy működését, ezért a cukorbetegek régóta használják, mint édesítőszert. Tudományos kísérletek kimutatták, hogy rendszeresen fogyasztva képes a vércukorszintet szabályozni, de nem helyettesíti a hagyományos kezeléseket.

Fogyás, súlycsökkenés. A növény levelei és a belőle készült kivonatok gyakorlatilag nem tartalmaznak kalóriát, képesek csökkenteni az édességek utáni vágyat is. Kutatások számos eredménye utal arra, hogy az éhségérzetet is jelentősen csökkenti, édesszájúak korlátlanul fogyaszthatják, plusz kilók lerakódása nélkül. Ha fél órával az étkezések előtt fogyasztjuk, sokkal hamarabb fogjuk a jóllakottságot érezni.

A sztívia gyorsan elterjedt a távol-keleti országokban, amelyek többségében adalékanyagként engedélyezett. Legnagyobb felhasználó jelenleg is Japán, de például Dél-Koreában az édesítőszer-piac 40%-át uralja. A legnagyobb piacnak számító USA és Európai Unió élelmiszerbiztonsági hatóságai azonban arra hivatkozva, hogy nem állnak rendelkezésre a vegyület ártalmatlanságát igazoló toxikológiai adatok, évtizedeken át csak táplálék-kiegészítőként engedélyezték. Ez a zöld szervezetek körében nagy felháborodást keltett, piaci érdekeket véltek felfedezni a tiltás hátterében. Az USA-ban végül 2008-ban jóváhagyták a sztívia adalékanyagként való alkalmazását, és engedélyezése az Európai Unióban is folyamatban van.

Biztonság. A JECFA 2006-ban biztonságosnak minősítette a sztiviát, kiemelve előnyös egészségügyi hatásait magas vérnyomás és 2-es típusú cukorbetegség esetén, bár a pontos adagoláshoz további vizsgálatokat tartott szükségesnek.

Megjegyzés. Üdítőital gyártók fontolgatják a sztivia használatát. Egy biztos, energiaital és chips gyártót nem tudunk sajnálni. Dr. Barta József évek óta minden előadásában elmondja, hogy minden két dl üdítőitalban 12 kockacukornak megfelelő cukor van. Csak az a baj, hogy a leehető bónuszoknak az emberek nagyon nehezen tudnak ellenállni. Ezért jó pár multi zsebe még dagadtabb lesz.

Mi az a három dolog, ami segít? A szokás, a tanulás és a változatos táplálkozás. Százezrekben mérjük a magas vérnyomásos és a cukorbetegek számát. Nem számít. Mikor értik már meg az emberek, hogy ma megeszik, de csak később betegszenek meg. Sokat segíthet az is, ha a kicsi gyerekeket nem visszük magunkkal bevásárolni. Nem látja a polcokon azokat, amiktől hangosak a reklámok, nincs könyörgés, nincs hiszti.

Aztán érdemes belepillantani mások kosarába is, és összevetni az illető testsúlyát, haja, körme, bőre állapotát a kosárban látható termékekkel.

És még egy statisztikai adat: Magyarországon 10-ből 3 ember keresi és veszi a magyar termékeket. Ugyanez az arány az EU-s országokban 10-ből 8. Ők miért részesítik előnyben a „hazait”? Magyarázható ez anyagiakkal, de nagy szerepe van a tudatos vásárlásnak is. Ezért fonzos: a termék Te magad légy!

Egy dolog biztos, és a bevezetőben is olvashattad, ha a termékeket megtartod magadnak, sovány lesz a siker. Használd a termékeket nyilvánosan, mutasd és használd. A legtöbb ember valamire vár, mielőtt cselekszik. Konkrét példára, eligazításra van szükségük.
Videókonferencia
Nagy előnye, hogy az otthon kényelméből élvezheted az előadást. Az előadó is ugyanezt a kényelmet élvezi, ő is otthonról beszél.

Ha egy évvel ezelőtt azt mondja nekem valaki, hogy otthon az irodánkból tartok Kandesn bemutatót és tanácsadást, komolyan kinevetem. És tessék, nem elég, hogy megcsináltam ( persze nem egyedül, mert segítettek nekem ketten is), még élveztem is. Már azt is nagy vívmánynak tartottam, hogy a Sunrider Irodából lehetett „közvetíteni”, de hogy otthonról, azt nem gondoltam volna.

Elmondom, mi a dolog menete: 1) hétfőn írsz a Sunrider Irodának egy e-mailt a sunrider@sunrider.hu címre, és kérsz benne egy csatlakozási lehetőséget. 2) kedden kapsz egy választ, benne egy hosszú számok és betűk kombinációjából álló adatsorral (ez a link). Ez a link a kapcsolat teremtés feltétele, ráklikkelsz. 3) első alkalommal ajánlatos időben csatlakozni, mert ha gubanc van, még tudsz nyitvatartási időben telefonos segítséget kérni. 4) utána vársz 6-ig, amikor elkezdődik az „adás”. Első alkalommal kapsz egy felhasználói útmutatót, így könnyedén boldogulsz.

Érdemes egybehívni az ismerősöket, fogyasztókat, üzlettársakat. Egy monitort 5-6 ember kényelmesen nézhet. Utána megbeszélhetitek a hallottakat, sőt a látottakat, mert látni is lehet. A Kandesn-nél ez nagyon jól működött. Vedd elő a naptárad, és írd be előre az egész hónapot. Így könnyebben tervezheted az egyéb programjaidat. Élő kapcsolatba kerülünk egymással, nemcsak akkor, amikor az aktivitás miatt szorít az idő.

Következő előadás: 2011. június 29. Előadó: Dr. Csókási Zsolt. Címe: Hormonok ereje


Üdvözlettel a júliusi viszontlátásig:

dr Barta József és Edina


Ui: Ne csak olvasd, csináld is!


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.