Merj álmodni!

Ezen az oldalon a még nem direktor üzlettársaink osztják meg velünk azokat az élményeiket, amelyek már a Sunrideres életstílus felé mutatnak.


Hát-itt-vagyunk3.jpg
KÓNYA RÓBERTNÉ ANDREA - ZALAEGERSZEG

Pár sorban szeretnék beszámolni a május 13 -ai 100 pontos tréningen nyert wellness-hétvégénkről, melyre május 26-28. között kerítettünk sort.

Hévízen, a Dobogómajorban vettük igénybe a mini-wellness elnevezésű szolgáltatást. A "csomag" tartalmazott egésztest masszázst, szoláriumot, szaunát, fittness terem használati lehetőséget, korlátlan pezsgőfürdő, gőzfürdő és uszoda használatot, bőséges büfé reggelit és félpanziós ellátásként háromfogásos vacsorát lehetett igényelni. Nagyon jó érzés volt mindennek részesévé válni, félévente kellene ismételni!

Bár a május 17-én Manyiéknál megtartott csoporttalálkozón mindenki igyekezett meggyőzni arról, hogy ne a gyerekekkel együtt menjünk, elvittük őket is. Mégpedig abból a megfontolásból, hogy ők is részesüljenek abból a jóból, amit egy ilyen hétvége nyújtani tud. Rendkívül élvezték a pezsgőfürdőt és az uszodát, és vasárnap hazainduláskor nagyobbik gyermekem, a 9 éves Gergő csak annyit mondott: „Anya, dolgozz sokat a Sunriderben, mert ez nekünk is nagyon-nagyon jó!”
Anyával-a-pezsgőfürdőben2.jpg

Természetesen nem felejtettük itthon a "Dare to dream" feliratú pólóinkat sem. Ezzel kapcsolatosan szeretnék beszámolni egy kellemes élményünkről: szombaton reggel ebben a pólóban mentünk reggelizni. Az étteremből kifelé jövet egy idősebb úr megszólított bennünket, pontosabban a férjemet - aki eddig nem igazán volt lelkes partner az üzletépítésben -, hogy áruljuk már el neki, mit jelent ez a felirat, mi az, hogy merj álmodni? Erre az én párom három mondatban felvezette az üzleti bemutatót, majd "átadta" nekem a szót, mondván:"bővebben a feleségem elmeséli." Rendkívül nyitott volt az úr, tetszett neki a regeneráció filozófiája, ahogy mondta, régóta keresi azt a megoldást, amivel a szervezet egésze hozható egyensúlyba. Természetesen volt nálam Egyszerűen a legjobb füzet és termékkatalógus, amit átadtam neki, telefonszámot és címet cseréltünk. Azzal váltunk el, hogy áttanulmányozzák, és felvesszük egymással a kapcsolatot, mert ez nekik kell. Nagyon jó érzés volt ilyen nyitott emberrel beszélgetni. Még ugyanaznap találkoztunk a szálló parkjában egy szombathelyi üzlettárssal is, akivel a terméktapasztalatainkat cseréltük ki. Fantasztikusan telt a hétvégénk, és úgy érzem, az ösztönzési szándék elérte a célját: férjem is "megkóstolta", miben is lehetne részünk, ha enged dolgozni. Azóta KÉRI (!) a Conco-t és az Alpha 20 C-t, mert érezhetően szelidült az allergiája, és "valószínűleg van valami ezekben a termékekben". Gergő fiam az osztálykiránduláson népszerűsítette a Calli-t, mert amíg a társai kólát ittak, ő büszkén vette elő a kulacsát, hogy abban bizony nem mérgező, hanem tisztító ital van, és különben is aki kólát iszik, az igyon mellék Calli-t is, és akkor nem lesz beteg.

Nagyon köszönöm családom nevében is a lehetőséget, hogy ilyen élményben lehetett részünk.

Jó munkát és jó egészséget kívánok szeretettel:
Kónya Róbertné Andrea
Zalaegerszegről
Lakatosné Manyi direktor vonalából
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.