Dr-Pfeifenróth-Anna-02b.jpg

Dr. Pfeifenróth Anna - Silver Master Üzleti Vezető

Már a negyedik gyermekemmel voltam terhes, amikor találkoztam a Sunriderrel.

A „sok gyerekes” élethelyzet minden szépsége és terhe napi része volt az életemnek. Röviden jellemezhető: kifogyhatatlan napi teendők, és szűkös anyagiak. Úgy éreztem, alig van időm valamire, eredeti szakmám folytatásáról pedig ekkor még álmodni sem mertem. Amikor megismertem a Sunridert, választhattam: vagy szűkösködöm otthon továbbra is idő és pénz híján, vagy átszervezem egy kicsit az életem, és teszek érte, hogy másként legyen. A Sunrider lehetőség mellett döntöttem.

Munkám során örömmel, és felszabadultan mozdultam az emberek irányába. Nagyon megszerettem ezt a tevékenységet, mert gyorsan nagy szabadsághoz juttatott. Azóta megszületett az ötödik fiúnk is, mégis van időm a gyerekeimre, barátaimra, utazásokra. A világ sok csodás helyén jártam olyan barátokkal, akikkel szívesen osztom meg az élményeket.

Az orvosláshoz is visszatérhettem. Lehetőségem van arra, hogy felvállaljam azokat, a hozzám közel álló, még fejlesztésre váró alternatív megoldásokat, amiket pénz nélkül sosem tehettem volna. Célom, hogy mindenkinek, megmutathassam a Sunridert, mint eszközt, és megtaníthassam őket arra, hogyan használhatják életük megváltoztatására úgy, hogy valóban a kedvükre legyen.

Fordulj hozzá bátran, bizalommal. Bejelentkezés: +36 70 778 55 37IMG_7413b.jpg

Dr. Margitai Györgyi - Üzleti Vezető

1986-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd 1990-ben szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. Munkám során hamar megtapasztaltam, hogy a gyógyszerek nagyon fontosak, sok bajban tudnak segíteni, de nem mindenhatók, sőt nagyon sok kárt is tudnak okozni. Tehát csak indokolt esetben alkalmazzuk őket. A bajt jobb megelőzni, mint gyógyítani.

Igen, de mivel előzhetjük meg? Mi lehet az a szer, az a "panacea", ami mindent gyógyít, minden bajt megelőz, ami tökéletes egyensúlyban tartja a szervezetet? Hát persze, csalódás következett, nem létezik olyan egy valami, ami mindenre jó. A szervezet milliónyi funkcióit - amiket még ma sem ismerünk teljeskörűen -, hogyan is lehetne karbantartani egy valamivel?

A Sunrider hozta a felismerést: a körülöttünk lévő világ azért olyan sokszínű, mert a szervezet változatos működéseinek a leginkább így tud a hasznára lenni, így tudja kiszolgálni igényeit. A szervezetünk meghálálja ezt a sokszínű segítséget, építi, gyógyítja, regenerálja saját magát.

Nekünk csak az a dolgunk, hogy a szervezetünk számára fontos tápanyagokat, mint élelmiszereket napi szinten fogyasszuk! Munkám során szeretek kitérni arra, hogy a betegségek hátterében milyen lelki tényezők állhatnak, és arra, hogy pácienseim milyen Sunrider termékekkel tudják megtámogatni szervezetük munkáját.

Fordulj hozzá bátran, bizalommal. Bejelentkezés: +36 30 900 49 86
Vahl Mariann kép.JPG

„A holisztikus, tudatos élet titka: A problémák oka megtalálható, és közömbösíthető…és ennek következtében a tünetek, melyek csak az ok jelzései voltak, feleslegessé válván megszűnnek…”

Vahl Mariann pszichológus, holisztikus terapeuta bemutatkozása

Az ELTE Pszichológia szakának elvégzése után érdeklődésem a természetes gyógymódok felé fordult. Észrevettem, hogy nagyon sokszor a lelki probléma testivel kapcsolódik és fordítva. Ilyenkor nem elég csak a lelki dolgokkal foglalkozni. Ha a páciens teste a toxikus, mérgező anyagokkal telített, a testet is méregteleníteni szükséges, méghozzá egyéni és kíméletes módszerrel.

Reflexológiából állami oklevelet szereztem. Tanultam autogén tréninget, csoportterápiát, analitikusan orientált egyéni terápiát. A sok éves pszichoterápiás tanulmányokat munkám során jól tudom hasznosítani, a természetgyógyászat ún. holisztikus ágát művelem. A holisztikus megközelítés azt jelenti, hogy betegségek kiváltó okait ismerjük föl és szüntetjük meg, méghozzá az emberi test-szellem-lélek összhangját nem megbontva. Egyik beavatkozás sem történik a másik kárára.

Ez jól összecseng a klasszikus jóga módszerével és filozófiájával is, amelyet 21 éve tanulok. Elvégeztem az oktatóképzőt, egy 4 éves akkreditált iskolát, amelyet a térségünk legrangosabb jógaszervezete, az Európai Jóga Unió is elfogad. Tanultam kínai masszázst, thai masszázst, alap- és felsőfokú radiesztéziát, pránagyógyászatot és pránapszichoterápiát. ( Ez utóbbi egy hihetetlenül hatékony energetikai gyógymód, amelyet M.Choa Kok Shui fejlesztette ki.)

2004-ben alapítottam meg saját cégemet, az Aranygyökér Egészség-, Oktató- és Jógaközpontot, amely Budapesten működik. Központunkban egyéni és csoportos jóga, relaxáció és meditáció tanfolyamokon lehet résztvenni. A betegek pedig holisztikus természetgyógyászati terápiában és pránagyógyításban részesülhetnek.

Jógafoglalkozásainkon a résztvevő megismerheti a test-lélek szellem kiegyensúlyozottságát elősegítő klasszikus jóga gyakorlatokat, amelyeket otthon végezve, lassan feloldhatja magában a stressz ütötte sebeket, orvosolhatja a (túl)civilizált életforma nemkívánatos hatásait. Megtanulhat relaxálni (lazítani), összpontosítani, erőnlétét, állóképességét fejleszteni. Megtanulhatja a valóban (nemcsak nevében) egészséges táplálkozást, amely segítségével a civilizációs betegségek nagy százaléka elkerülhető, meggyógyítható.

Központunkban, többek között, a dr. Timcsák Géza és munkatársai által kidolgozott, akkreditált jógatanárképző rendszert tanítjuk Magyarországon is, bízva abban, hogy egyre többen elismerik, hogy a jógaoktatónak nem egyoldalúan (pl. csak a hajlékonyságban, vagy a filozófiában) kell képzettnek lennie, hanem egész személyisége állandó fejlődéséről kell gondoskodnia élethosszig való színvonalas tanulás által azért, hogy tanítványainak a lehető legmagasabb minőségű tudást és ismereteket adhassa át.

Gyermekkorom óta nemcsak a jóga, hanem a vallás, a vallástörténet is érdekelt. Ezért megismerkedtem Jálics Ferenc atya “Bevezetés a szemlélődő életmódba és a Jézus-imába” c. meditatív módszerével. Meggyőződhettem arról, hogy a meditatív lelki út «nincs kisajátítva» sem időben, sem földrajzilag. A végső kérdések a «ruha leplét elengedve» mindenütt azonosak. Néhány éve nagy örömömre engedélyt kaptam, hogy módszerét továbbadjam, így Központunk a keresztény meditáció oktatásával is kibővülhetett.

Ugyancsak régóta közel áll hozzám Sri Ramana Maharsi módszere az Atma vicsára, az Önvaló közvetlen kutatása. Magyarországon először néhány éve tartottunk Budapesten egy tanfolyamot e módszer alapján. Elsőre nem annyira könnyen érthető, de aki nem sajnálja az időt és a fáradságot az alapok elsajátítására, végül maga csodálkozik a legjobban, hogy tulajdonképpen milyen egyszerű eljárásról is van szó. A jóga végcélja a meditáció elsajátítása, a meditáció végcélja a Megismerés. A legrövidebb hozzá vezető út az Atma vicsára meditáció. A Kegyelem (és minden Megértés) közvetlen megtapasztalása. Mégha teljes egészében az első tanfolyam alatt ez nem is sikerül, előfordulhat, hogy egész életünk perspektívája megváltozik, ha részt tudunk venni egy ilyen igényes tanfolyamon.

A mai, megváltozott életünkben e kérdésekkel foglalkozni rendkívül aktuális.

Kívánom mindenkinek, hogy találja meg élete teljeskörű értelmét, találja meg nehézségei és esetleges betegségei segítő jelentését és az ezekben rejlő fejlődési lehetőségeket. A hozzám fordulóknak, ebben kívánok segítségére lenni. Természetesen, ha valaki már megbetegedett, a fájdalmas, zavaró tüneteket is szükséges hatékonyan csillapítani, lehetőleg szelíd módon, és nem lehetetlenné téve a szervezet teljes gyógyulását, amelynek csak egy része a fizikai test gyógyulása.

Ebben van nagy segítségünkre a Sunrider által hozzánk eljuttatott Regenerációs Filozófia, amelyet én inkább Regenerációs Életmódnak szeretek nevezni. Mind a betegeknek, mind a tanfolyamok hallgatóinak, mind a megelőzésre törekvőknek igen nagy megelégedésére tudom adni e növényeket, ezen élelmiszereket, mert ezeknek párjuk nincs! Kíméletesen, hatékonyan állnak készen a civilizáció által legyöngült emberi szervezet megsegítésére, és a rendszer páratlan abban, hogy valódi holisztikus beavatkozást tesz lehetővé. Az évek hosszú sora alatt, több, mint 15 éves Sunrideres tapasztalattal, olyan ismereteket gyűjtöttem össze, amelyek segítségével a legmakacsabb eseteken is tudok segíteni, a legsúlyosabb állapotokban is. De nem mindenkin: aki nem akar meggyógyulni, azon sajnos nem tudok segíteni. Aki akar, és nemcsak tüneti megoldást keres, az a termékek segítségével is nagymértékben segíthet magán. Ha pedig oly makacs lenne a probléma, hogy egyedül nem boldogul, bátran forduljon hozzánk, a Komplex Holisztikus Terápiánkkal tudunk segíteni.

Telefon: 06-20-988-00-75, 06-1-266-00-93
www.aranygyoker.hu
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.