abprofessio_row03_új_b.jpg
hírlevél
2007. május
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a megjelenítéssel problémád van, kérlek a levelező programodban az Eszközök/Beállítások/Biztonság menüpontja alatt a "Képek és más külső tartalmak blokkolása HTML formátumú e-mail üzenetekben" ne legyen kipipálva. Vagy kattints ide!


Kedves Olvasónk!

„Teljesen kész van.” – szokta mondani a fiam, amikor valakinek nagyon leesik a tantusz. Hát kérlek, én most teljesen kész vagyok. Ahogy útjára indítottuk a 90-napos programot, éreztem, jót tettünk. Belegondoltál, mekkora pozitív energiát jelent, hogy országszerte, és a határokon túl is ennyien egyszerre teszünk a közös céljainkért? 90 napon keresztül? Nem véletlen, hogy jó néhányan elővettük Dale Carnegie: Sikerkalauz-át. Mondhatnám, egyszerre. Amikor 1997 őszén elmentünk, - sőt Szabolcsot is elvittük, - Brian Tracy: Phoenix tréningjére, páratlan élményben volt részünk. S ami még csodálatosabb, Szabi 19 évesen jutott olyan tudás birtokába, amit mi, az ő korában hírből sem ismertünk. Megváltozott körülöttünk a világ. Sok mindent másképp csinálunk már, mint 10 éve. Hál’ Istennek. Jókai Anna írónő egy interjúban azt nyilatkozta, hogy akkor van gond, amikor egy író nem tud fellépni arra a lépcsőfokra, ahova a művét helyezte. Hát velünk ez nem fordulhat elő. Elképzelted már, mekkorát lépünk június 1-e után?
"Rakd rendbe az embert és működik az üzlete"
Tiger Woods, a világklasszis golfjátékos, fejben lejátsza a teljes játszmát, mielőtt egyáltalán a gyepre lépne. Nagyon érdekes. Ez is hozzá tartozik a sikeréhez. Az emberek többsége a következőképp vélekedik:” Ha sikeres leszek, majd másképp csinálom a dolgokat.” Ez nagyon döcögős mentalitás,- vallja Bob Goshen-, ugyanis ahogy most teszed a dolgaidat, ahogy most reagálsz a körülötted történtekre, meghatározza, hogy leszel-e valaha is vezető és mennyire leszel sikeres. Egyenes arányosság van aközött, ahogy lelkileg életben tudod tartani magadat és az üzlettársaidat, és aközött, ahogy fizikailag képes leszel működtetni az üzletedet. Ahogy most elindul a 90-napos program, szükséged lesz eszközökre. Abból indulj ki, hogy az eszközöket meg fogják venni, ha tudják: MIÉRT? Nagyon örülök, hogy annakidején egyetlen szponzorunk sem gondolkodott helyettünk, és nem akadályozott a növekedésben. Ha lebeszéltek volna bármelyik eszköz szükségességéről, mondván, hogy: „Nem kell ez még nektek, ki tudja, használható-e Magyarországon, meg különben is elég drága az ottani fizetésekhez képest.” Hol tartanánk? Rajtad múlik, hogy elmondod-e a hálózatodban lévőknek, mit nyerhetnek a CD-névjeggyel, az új Lapozóssal, a Gyors Indulás munkafüzettel, a telefonos konferenciával. Abszolút bizonyított, hogy az, aki többet olvas, többet hallgat kazettát, és folyamatosan pozitív gondolatokkal veszi körül magát, annak nagyobb esélye van a sikerre az életben. Akkor mi a probléma? „Az új csatlakozó nem tudja megengedni magának.” – ezt ki gondolja? Látta már az Új Lapozóst?

A legutóbbi tréningen hivatkoztam egy könyvre Ricardo R. Bellino: You have 3 minutes ( 3 perced van). Bellino szerint az üzlet és az élet tele van olyan alkalmakkal, ahol együttműködésre akarjuk rávenni a másikat, és ilyenkor gyakran elfelejtjük az ő érdekeit nézni, ami az alap. És mivel ő a világ egyik legismertebb ingatlan-milliárdosát győzte meg 3 perc alatt, érdemes meghallgatni, hogy szerinte mi a siker titka. Bellino szerint 3 perc alatt eladni egy ötletet nem különlegesség, hanem az EGYETLEN lehetőség, ugyanis az az ötlet, amit nem lehet eladni 3 perc alatt, azt nem lehet eladni 3 óra alatt sem. Nyilvánvaló: beleképzelni magadat a másik bőrébe, kitalálni, hogy számára az együttműködés milyen előnyöket kínál majd és azokból melyik lesz a legfontosabb, milyen problémáit oldja meg és abból mik a legfontosabbak. Plusz hangsúlyozza a felkészülés fontosságát: ismerjük meg a potenciális vevőnket, készüljünk fel a kérdéseire. Szerinte a vevő döntését nem elsősorban a logika, hanem a tudatalatti fogja meghatározni: az összbenyomás, amelyben csak kis szerepet kap a mondanivalód, sokkal nagyobb szerepet játszik a testbeszéd, a hanghordozás, a mimika. Ezért Bellino azt javasolja, hogy egy fontosabb eladás előtt végig kell gondolnunk, hogy a vevőnek miért lesz jó ez az együttműködés, hogy őszintén hinnünk kell abban, hogy a vevőnek ez előnyös lesz, mert akár akarjuk, akár nem, ezt a hitet, ezt a belülről fakadó meggyőződést sugározni fogja a testbeszédünk, a mimikánk, a hangunk- és a vevő ezek alapján dönt. Emlékszel, mit mondott Bob: 7, 38, 55.

Hallgasd meg az áprilisi tréningről készült CD -ket, igaz már csak 8 szett van belőle.
nuplus.jpg
Fókuszban

Mi a NuPlus?

A NuPlus az emberi szervezet szerves, nagy teljesítőképességű fűtőanyaga, gyümölcsök és zöldségek teljes értékű, gazdag keveréke. Dr Chen az ősök tapasztalatai alapján nagyon gondosan állította össze és por formájában koncentrálta. A NuPlus alapvetően összetett szénhidrát – 97%-a összetett szénhidrát, kb. 3%-a fehérje. Zsírtartalma 0%. Ízét fagyasztva szárított gyümölcsök adják.
A NuPlus hatékony, gyógynövényi regeneráló készítmény, amelynek erős regenerációs hatása van a mellékvesékre, a reproduktív szervekre, a májra, a hasnyálmirigyre, a vesékre és az idegrendszerre. Segít a sovány izomszövet újjáépítésében, javítja a zsír anyagcserét és nagymértékben növeli az ellenállóképességet és az energiát. A sportolók nagy mennyiségben fogyasztják, hogy javítsák a teljesítményüket és a betegségből lábadozó emberek úgy találják, hogy alapvetően segít a felépülésükben.

A NuPlus mentes: az izolált tápanyagoktól, adalékanyagoktól, zsíroktól, cukortól és mesterséges édesítőszerektől, mesterséges szinezőanyagoktól, kémiai adalékoktól, tartósítószerektől, töltőanyagoktól és rovarírtóktól.

NuPlus az alábbi ízekben kapható:
• Almás-fahéjas
• Banános-citrusos
• Áfonyás
• Koncentrált (gyümölcsök nélkül)

A NuPlus-ban lévő alkotórészek az alábbiak:

Coix gyümölcs- történetileg az alábbiakra használták: az energia visszaállítása, az általános egészségi állapot javítása, a szervezet táplálása. Használták víz visszatartás és reuma ellen.

Kínai jam - történetileg az alábbiakra alkalmazták: cisztás fibrózis, köhögés, a vér koleszterin szintjének csökkentése, leukémia, gyengeség, idegesség, gyomor, vese, lép, tüdő és mellékvese problémák. Férfi szexuális problémák, hormonális egyensúlytalanság és fertőzések ellen.

Rókadió – történetileg használatos: a láb és a hát izületi fájdalmai, hasmenés, a vizelet önkéntelen csepegése, szomjúság, krónikus láz, sérv ellen, az energia növelése és a rendszer egyensúlyának helyreállítása céljából.

Lótuszmag – történetileg a lép erősítésére, a szív segítésére, a gyomor és bélmozgás szabályozására, a sperma stabilizálására használatos.

Lótuszgyökér – történetileg a véralvadékok és sérülések felszívódásához, a vérzés elállításához és a keringés segítésére alkalmazták.

Vízililiom hagymája – segít az egyensúly elérésében és energiát ad a testnek, jó a gyenge keringésre, izületi fájdalmakra, gyomor rendellenességekre és a rákra.

A fenti információt a „Kínai herbák” című könyvből vettük, amelyet szokás „ A Zöld Könyv”-nek is nevezni.

A NuPlus tehát növényi élelmiszer koncentrátum. A tökéletes fehérjék és a teljesértékű szénhidrátok forrása.

Mit tapasztalhatunk fogyasztásakor?

• Gyors és természetes energialöketet ad
• Általános jó közérzetet nyújt
• Biztonságos a kisbabáknak
• Nagyszerű az atlétáknak
• Javul az állóképesség
• Javul a zsír anyagcseréje
• A tápanyagok jobb felhasználása
• Csökken a koleszterin szint
• Nagyszerű forrása az összetett szénhidrátoknak
• Világosabb gondolkodás
• Kitölti a szabálytalan étkezési szokások táplálkozási hiányát
• Csökkenti az értéktelen élelmiszerek iránti vágyat
• Javítja a szervezet azon képességet, hogy az addikciókkal jobban megbirkózzon
• Az atléták és a műtéten átesett betegek könnyebben regenerálódnak
• Könnyen felszívódik és könnyen emészthető
• A hangulat változásokkal könnyebb megbirkózni
• Erős regeneráló hatása van

Hogy együk a NuPlus-t?

Ennek sok módja van:
- elkeverheted tetszőleges mennyiségű vízzel, aszerint, hogy puding-, vagy ital sűrűségűre szeretnéd, tehetsz hozzá pár csepp Suncare-t
- rászórhatod gyümölcssalátára
- van, aki egyszerűen csak úgy, szárazon „bekapja”, és iszik hozzá egy kis Callit, vagy Fortune Delight-ot
- besűrítheted vele főzelékeidet, leveseidet
- keverhetsz hozzá VitaFruit-ot
- összeturmixolhatod friss gyümölcsökkel

A NuPlus olyan erősen tápláló hatású élelmiszer, amelynek összetevői szinergikusan kiegészítik egymás hatását, így teljes értékű táplálékot kapunk. A táplálék maga az energia. Az energia nagy ellenállóképességet, életerőt és hosszú életet nyújt
Mindennapi praktikák
Nyári melegben jó szolgálatot tesz a következő üdítő: 1.5 liter vízbe keverj 1 fiola Evergreent, 1 citrom levét, és tegyél bele egy felkarikázott,-Gyümölcsmosóban megmosott-, citromot. Ízlés szerint tehetsz bele pár csepp Suncare Pluszt is. Tarthatod a hűtőben, vagy tehetsz bele jégkockát. Remekül indul a napod, ha a narancsléhez keversz egy zacskó NuPlust, és egy fiola Liqui Five-ot. Ha messzebbre készülsz nyáron, az időeltolódás kíváló ellenszere lehet, ha pár nappal indulás előtt nagyobb mennyiségben kezdesz Lifestream kapszuált enni, és Evergreen-t inni. Amikor megérkezel, nyomban készítsd el a VitaFruit, Evergreen, Fortune Delight, Liqui Five és Suncare kombinációt. Igyál belőle két adagot és meglátod, szervezetednek szinte gondtalan lesz az átállás.
Eszközajánló
Bob áprilisi tréningje is megjelent 3 CD -n. Félévenkénti, mondhatnám „intravénás” táplálék: A világ legjobb üzletében vagyunk, Igazán egyszerű és 15 centire vagy a sikertől címmel. Komoly dolgokról: család, üzlet, eltökéltség, emberséges gondolkodás. Való ez az üzlet mindenkinek? Te tudod, a gondolkodás biztos. Sokszor mondtuk már, hogy Bob pontosan tudja, hogyan kell a komoly mondanivalót oldottan tálalni. Hogy vesszük-e az adást, az már a mi készülékünkön múlik. Egyet tudok: legalább 5 x meghallgattam, és még kétszer meg kell ahhoz, hogy tényleg „rendben legyen”. Ára: 2.000 Ft/ szett. Igaz, már csak 8 szett van belőle és több nem is készül.


borito-webre.JPG
Legfrissebb szívem csücske: az új lapozós. A cég, a tulajdonosok, a filozófia, a termékek mellett méltó módon képviselteti magát az üzlet. Egyszerű, ám nagyszerű formátumban: laminálva és spirálozva mindenki táskájában elfér. A hátsó borítóján az a lista áll, ami bárkinek fontos lehet. Technikailag is jó megoldás. Úgy hiszem, erről az étlapról mindannyian tudunk választani. Az új Lapozós abban segít, hogy ne csak válassz az étlapról, hanem el is tudd venni. Ára: 2.000 Ft.
Eseménynaptár
Június 4 -én és minden hétfőn 17.30 - 19.30 -ig Csoporttalálkozót tartunk a SR Irodában.

Üzleti telefonos konferencia legközelebb június 6 -án.

Június 9 -én Gyors Indulás tréning lesz. (helyszín az Eseménynaptár menüpontban)

GoGroup táborunk idén nyáron július 13 - 15 között Kaposvárra költözik. Mi már körülnéztünk ott. A helyszín gyönyörű, a körülmények és a környezet (úszómedence, teniszpálya, stb..) ideális a célhoz. Helyedet 5.000 Ft (vissza nem térítendő) előleg befizetésével biztosíthatod június 8 -ig a Direktori szponzorvonalon keresztül. Kérjük, hogy a határidőt tartsd be!! A tréning teljes költsége: 9.600 Ft. Ez magában foglalja a 2 éjszaka szállást saját parkolóval, a péntek esti táncmulatságot, 3 ebédet és 2 reggelit, valamint a tréning díját. További részleteket itt találod!


Üdvözlettel a júniusi viszontlátásig:

Addig is ... ne csak olvasd, csináld is!

Korábbi hírleveleinket ITT olvasgathatod.


Edina és Jóska


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.