abprofessio_row03_új_b.jpg
Hírlevél
2007. Június
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a megjelenítéssel problémád van, kérlek a levelező programodban az Eszközök/Beállítások/Biztonság menüpontja alatt a "Képek és más külső tartalmak blokkolása HTML formátumú e-mail üzenetekben" ne legyen kipipálva. Vagy kattints ide!


Kedves Barátunk!

Mire a hírlevelet megkapod, 64 -en már azt nézik, mi legyen a fedélzeti poggyászukban, és hova pakolják biztonságosan a Suncare-t, a Gyümölcsmosót és a Kéztisztító zselét. Nagy a készülődés Kínára, és mint mindig, most is van, aki életében előszőr ül repülőre, előszőr jön Konferenciára és…. előszőr számlázott le Utazási ösztönzőt. „Most akkor igazi kínait fogunk két hétig enni?”-kérdezi a lányom. Erre nem tudom magabiztosan rávágni, hogy „igen”, mert már 95-ben is volt az ebédhez krumpli. Ezelőtt ők legalább annyira értetlenül állnak, mint mi a pálcika előtt. Kíváncsiak vagyunk a fejlődésre. Tegnap néztem a neten az msn.com oldalon, hogy lehet a világ 10, ember által épített csodájára szavazni. Eddig a kínai Nagy Fal volt benne, mostantól pedig a Jangce folyón épült gát vette át a helyét. Én mindenesetre kíváncsian várom a „Made in Sunrider” gyárait. Lássuk a medvét!
"Rakd rendbe az embert és működik az üzlete"
BobandKayb.jpg
SOHA, SOHA NE ADD FEL! Bob Goshen

Arra jöttem rá, hogy azok, akik sosem lesznek sikeresek ebben az üzletben, azok közül kerülnek ki, akik feladják! Az elmúlt 33 évben, amit ebben az iparágban eltöltöttem, meglepődve látom: mennyien kezdik el az üzletépítést és azután soha nem fejezik be. Miért? Sokan azt mondják, „túl nagy erőfeszítést kíván”, mások nem hajlandók változtatni a beidegződött szokásaikon ahhoz, hogy előbbre jussanak. Megint mások megengedik, hogy a „külső körülmények” befolyásolják belső elkötelezettségüket. Kay és én sosem mondtuk, hogy ez az üzlet könnyű, azt mondtuk, hogy meglehetősen egyszerű. Ha egyszer valaki kialakítja a megfelelő rutint ebben az üzletben, csak idő kérdése, hogy mikor lesz sikeres.

Nézzük az „erőfeszítést”. Mi mindent kell egy embernek a mai világban megtennie ahhoz, hogy egyáltalán meg tudjon élni? Az mindenképpen nagyobb erőfeszítést igényel, mint ez az üzlet. Amikor megmondják, hányra kell bejönni dolgozni, mikor lehet ebédelni, mikor lehet hazamenni, na az én szememben az az erőfeszítés. Amikor kínos, ha el kell menned korábban, viszont a főnöknek egyáltalán nem kínos, hogy maradj bent tovább, amikor megmondják, mikor mehetsz szabadságra: nekem ez az „erőfeszítés” oldal. Hogy mindezért csak annyi fizetést kapsz, hogy a fejed kint maradjon a vízből, az aztán tényleg nagy „erőfeszítés”. Értekezleteken ülni, -amelyeknek se eleje, se vége,- nem beszélve a munkahelyi „politikai” játszmákról, az nem erőfeszítés? És a legdurvább: be vagy zárva! Egy állásba, egy pozicióba, ahol kizárt, hogy az ÁLMAIDAT KÖVESD. Mi más ez, ha nem gigantikus erőfeszítés? Amikor céges érdekek miatt a nyakadra ültetnek valakit, az nem erőfeszítés? És akkor még nem beszéltünk a vasárnap esti „kórról”, amikor vasárnap délután 5 körül elkap az érzés, hogy holnap be kell menni dolgozni. És akkor hírtelen mások meghallgatása, egy CD - névjegy átadása unalmasabbnak tűnik, mint az addigi „erőfeszítések”. Érdekes.

61 éves vagyok, 33 évet töltöttem eddig ebben az iparágban, és tudom, hogy az „erőfeszítés” és az „okok, amiért feladják” nem a valódi okok. Ezek az emberek ugyan saját magukat megnyugtatják a kimondott „ál- okkal”, vagy okokkal, valójában azonban visszakönyörgik magukat rabszolgatartójukhoz. A valódi okuk a tőlünk való távozásra az, hogy megengedik másoknak, hogy ELLOPJÁK AZ ÁLMAIKAT! Beadják a derekukat azoknak, akiknek nincsenek álmaik, és ami még rosszabb: azoknak, akik másokét lopkodják.

Kay és én nem lennénk őszínték, ha azt mondanánk: sose akartuk bedobni a törülközőt. Munka után, hetente négyszer, három órákat vezettünk oda-vissza, hogy bemutassuk a lehetőséget vidéki csoportoknak, aminek gyakran semmi eredménye nem lett. Majd éjjel 2-re hazaértünk, és reggel 7-kor újra munkába indultunk. Én ezt nevezem ERŐFESZÍTÉSNEK. Amikor a legjobb barátom kinevetett, az volt az ERŐFESZÍTÉS! Amikor a családtagjaink utasították el ezt az üzletet, az is ERŐFESZÍTÉS volt! Amikor a gyerekeinket hetente többször a rokonokra kellett hagyni, hogy tudjunk bemutatókat tartani, az volt az ERŐFESZÍTÉS!

Most pedig végignézek a tágas, szép új házamon, és a kocsibejárón az S550-es Mercedesen. Ma, ha akarunk, Kay-el órákat játszhatunk az unokáinkkal, ha akarunk, bármikor elutazhatunk bárhová. Az ERŐFESZÍTÉSEK mindezekhez képest ELTÖRPÜLNEK! Barátaim, Bob és Kay Goshen semmivel nem jobbak, mint ti. Nagyon csekély tudással léptünk be ebbe az üzletbe, de megállapodtunk egymással: se egymásnak, se senki másnak soha nem engedjük meg, hogy ELLOPJA AZ ÁLMAINKAT! És biztosak lehettek abban, hogy SOHA, SOHA NEM ADJUK FEL!

Merj álmodni!
Bob és Kay Goshen
óra2_kicsi.jpg
Fókuszban
Belső biológiai óránk

Hánykor kell lefeküdnünk, hogy reggel kipihenten, „harcra készen” ébredjünk? Mikor fog igazán jól az agyunk, hogyan érdemes beosztani élet-, munka-, és tanrendünket?A válaszadásban segít a belső biológiai óránk ismerete. Az emberi test egyik legfontosabb jelenségéről az utóbbi időben újabb és újabb hipotézisek láttak napvilágot. Ezek szerint a következőkben foglalható össze, hogy mi is zajlik bennünk éjjel és nappal, óráról órára.

Éjfél után 1 óra
A legtöbb ember már körülbelül 3 órája alszik, és átjutott az alvás valamennyi fázisán. Következik az éber alvás, amikor könnyen felébredhetünk. Ilyenkor vagyunk a legérzékenyebbek a fájdalomra.

2 óra
A legtöbb belső szerv takarékon működik. A máj viszont kihasználja ezt a nyugalmi időt, és a szervezetből erőteljesen eltávolítja a mérgeket. Testünkben folyik a „nagymosás”. Ha még nem alszunk akkor feltétlenül kerüljük a kávé-, tea-, és főleg az alkoholfogyasztást. Ilyenkor a legjobb egy pohár víz vagy tej.

3 óra
Testünk pihen. Ha kénytelenek vagyunk ébren tölteni ezt az időt, koncentráljunk az elvégzendő feladatra. Ilyenkor a legalacsonyabb a vérnyomásunk, leglassúbb a pulzusunk és a légzésünk.

4 óra
A vérnyomás még alacsony, és minimális mennyiségű vér áramlik az agyba. Ez a kritikus óra: ilyenkor hal meg a legtöbb ember. A test a lehető leglassúbb „fordulatszámmal” dolgozik, a hallás azonban már élesedik, és a legcsekélyebb zaj is felébreszthet.

5 óra
A vese nyugalomban va, nem dolgozik. Már többszörösen átmentünk az alvás valamennyi fázisán: az éber alváson, az álmon, valamint az álom nélküli mély alváson. Aki ilyenkor felkel egykettőre friss és élénk lesz.

6 óra
Növekszik a vérnyomás, erősebben dobog a szív, a pulzus normálissá válik. Hiába szeretnénk tovább aludni, a testünk már felébredt.

7 óra
Ilyenkor rendkívül erős a test immunitása, jelentősen csökken a fertőzés veszélye a vírusoktól és baktériumoktól.

8 óra
A test kipihent, a máj megtisztította szervezetünket a mérgező anyagoktól. Semmi esetre se igyunk ilyenkor alkoholt.

9 óra
Növekszik a pszichikai aktivitás, csökken a fájdalomérzet. A szív teljes ütemben dolgozik

10 óra
Aktivitásunk fokozódik, „formában vagyunk”. Képesek lennénk sziklákat megmozgatni, hegyeket elhordani. Ez a lendület körülbelül délig tart.

11 óra
Szívünk, pszichikai aktivitásunk megfelelően, ritmikusan dolgozik. Fel sem veszi a megterhelést.

12 óra
Bekövetkezik a pillanat, amikor minden belső tartalékunk, energiánk munkára vár. Kár már ilyen korán jól laknunk, ajánlatos egy keveset várni az ebéddel.

A II. részt a júliusi hírlevélben olvashatod!
csoki_kicsi.jpg
Mindennapi praktikák
A következőkben néhány egyszerű „helyettesítő” termékről szólok, ami élvezetessé teheti azt, amit szívesen eszünk:

Karob vs. csokoládé: a csokiban koffein van, ami stimulálja a szívet, megemeli a vérnyomást, leesik tőle a vércukor, és téves relaxációt nyújt a fáradt idegeknek. Megváltoztatja a DNS-t és magas zsírtartalmánál fogva, remek forrása a pattanásoknak. Ezzel szemben a karob egy jól-kiegyensúlyozott vitamin-, ásványi anyag forrás, ami kizárólag természetes cukrot tartalmaz. Lugosító hatású. A karob teljesen csoki kinézetű és ízű. Jó a csontoknak, a fogaknak, a vérnyomásnak és a keringésnek. Nincs benne koffein, és alacsony a zsírtartalma. Mivel édesebb, mint a csokoládé, kevesebb is elég belőle.

Citromlé vs. ecet: az ecet erjesztéssel készül, amitől félbeszakad az emésztés. Ez minden ecetre érvényes, tehát az alma-, bor- és balzsamecetre is. Az ecet nem élelmiszer. Nem emésztődik meg, és beleavatkozzik egyéb ételek megemésztésébe is. Attól függően, hogy milyen ízre vágyunk, könnyen helyettesíthető citrom-, paradicsom-, vagy grapefruitlével.

Dr. Karen Spencer Dees szerint, (aki Dr Stephen Smith-szel együtt Bob Goshen termékes „jobb keze”) nyáron a következő friss zöldségek és gyümölcsök teszik a legtöbb jót a szervezetünkkel: zöldbab, spenót, újhagyma, zöldborsó, bazsalikom, avocadó és sárgabarack. Ez utóbbiról kevesen tudják, hogy Kínából származik, ahol jó tulajdonságait 3.000 évre visszamenőleg ismerik.

Hogy mit tudnak ezek a növények, azt a következő számban olvashatod.
Eszközajánló
Kandesn részletes termékleírás.
Következetesen dolgozunk a saját márkánk kiépítésén. Ezért, mivel a Kandesn részletes termékleírásból még a saját példányaim is elfogytak, az új arculattal, új programot is indítunk. (erről többet majd Kaposvárott!)

A GoGroup-on kapható lesz egy szép Kandesn poszter, valamint bemutatjuk, és előjegyezhető lesz a Kandesn bemutató DVD -n. A Kandesn kozmetikusok elismerő oklevelével együtt, új ruhát ölt ez a nagyszerű termékcsalád is.
Eseménynaptár
A júniusi Termékkarnevált, június 27-én az Irodában Rózsás Attila és Edit tartják. Ha itthon lennék, én biztosan elmennék! Remek lesz, hidd el.

FIGYELEM! Július 2-án az Irodában nem lesz Csoporttalálkozó!

Nyári programok:
Budapesten változatlanul megtartunk minden hétfői Csoporttalálkozót, (kivéve július 2-a!), lesz telefonos konferencia (kivéve július 4-e!) és Termékkarnevál is. Ebben az üzletben pont az a szép, hogy nyáron, szabadság közben is tökéletesen működik.

Látogass el a honlapunkra, ott többet megtudhatsz a kaposvári GoGroupról, ahol a tréningprogram mellett péntek délután a Tudásközpont -Üzleti Akadémia alakuló ülését, szombat délután „Orvosok és szakképzett segítőik egymásközt” címmel,- kizárólag nekik-, tudásfórumot is szervezünk. Ha most döntötted el, hogy az eddig jelentkezett 187 Sunrideressel együtt szeretnéd ezt a hétvégét eltölteni, keresd meg gyorsan a Direktorod, hogy mindössze 9.600 Ft -ért biztosíts magadnak helyet egy minimum 50.000 Ft -ot érő fergeteges hétvégére: 2 éjszaka félpanzióval, uszodahasználat, Pilátes-torna, táncest, tábortűz, városnézés, a környék felfedezése, múzeumlátogatás és a „kikapcsolódva tanulunk” elvén alapuló igazi WELLNESS vár rád, hogy még jobbá tedd önmagad.

További GoGroup részletek ITT!

Tavalyi élménybeszámolók ITT!


Üdvözlettel a júliusi viszontlátásig:

Addig is ... ne csak olvasd, csináld is!!!

Korábbi hírleveleinket ITT olvasgathatod.


Edina és Jóska


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.