abprofessio_row03_új_b.jpg
hírlevél
2008. november
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!

„Hull a hó és hózik, Micimackó fázik …” Kicsit korán, vagy mégse? Volt már Katalin nap, amikor reggel előbb kilapátoltuk magunkat, és csak utána gondolkodtunk a mondókán, miszerint, ha Katalinkor kopog, Karácsonykor locsog. Akarom mondani: lotyog. Hát, így vagyunk. Nem ez az egyetlen, amikor lehet, hogy merő hanyagságból fordítva használunk szavakat. Most akkor lotyog, vagy locsog? Nem csodálkozom: egyetemista koromban elküldtek bennünket hospitálni egy általános iskola 5. osztályába. A pedagógia tanszéken a tanáraink úgy gondolták, hogy igaz, hogy belőlünk középiskolai tanárok lesznek, de érdemes megismerkedni azzal a korosztállyal is, akikből a gimnazisták lesznek. Mivel magyar szakosok is voltunk, gondoltuk, kifaggatjuk őket olyasmikről, amikről még csak „alsós” tudásuk van. Az egyik kérdés így hangzott: „Mit tudsz a főnévről?” Az izgalmas válaszok közül íme a kedvencem, amelyre ma is szó szerint emlékszem: „A főnévről azt tudom, hogy ha ige előtt áll egy „t”, ha utána áll két „t”.
Az év csúcspontja: Karácsonyi Party - 2008. december
Elérkezett a Karácsonyi Party ideje, egyben a menüválasztás, és ami még ezzel jár. Most egyelőre a legfontosabbakat:

Időpont és helyszín: 2008. december 14. (vasárnap) 10:00 órától a Hotel Benczúr legnagyobb termében, ahová az első 200 jelentkező biztosíthatja helyét. Helyszín: Hotel Benczúr 1068 Budapest, Benczúr u. 35.

Menü:
Zöldborsóleves

Sertés: Dijoni sertésszelet krokettel
Szárnyas: Pulykamell Cordon Bleu módra
Vegetáriánus: Csőbensült karfiol rizzsel

Ananászos mandulatorta

Belépőjegy ára: december 5 -ig elővételben 3.500 Ft/fő, utána 5.000 Ft/fő.

Jelentkezz a Direktorodnál december 5 -ig, a részvételi díj megfizetésével. A programről később írunk.
100 fok - az extra 1 fok
A víz 99 fokon forró. 100 fokon forr. A forrásponton lévő vízből felemelkedik a gőz. Tudjuk, hogy a gőz annak idején mozdonyokat hajtott. Egyetlen fok.... és mekkora a különbség. És ez az egyetlen fok az üzleti erőfeszítésedben, és az életben az, ami elkülöníti a jót a nagyszerűtől.

Tudjuk, milyen kicsi a különbség az olimpiai aranyérem és az éremmel nem járó 4. hely között. 2004-ben a férfi 800 méteres síkfutás győztesét 71 századmásodperc választotta el a második helyezettől. Az egyik autóversenyben az elmúlt 10 évben a győztes átlagosan 1.54 másodperccel volt gyorsabb a második helyezettnél. A győztes átlagosan a dupláját kapta, mint a második.

A TE életed. TE vagy felelős az eredményekért. Itt az ideje feltekerned a termosztátot. Ahhoz, hogy azt kapd, amit akarsz, meg kell tenned azt, amit eddig nem tettél. Ha még öt, tíz, húsz évig folytatod, amit már öt, tíz, húsz éve csinálsz, elégedett leszel-e azzal, akivé válsz, ahová jutsz és amit kapsz?

Ehhez kell a 100 fokos hozzáállásod, 100 fokos kedvességed, 100 fokos hited, 100 fokos fókuszálásod, 100 fokos elkötelezettséged és 100 fokos kitartásod.

Ha csak egyetlen fokkal emeled ezeket, akkor meglesz az az egy fok különbség, ami az egyszerűen nagyon meleget külön választja attól, ami elég erőt termel egy mozdony meghajtásához. Gyönyörű és egyszerű hasonlat ez, ami minden erőfeszítésedet és igyekezetedet alakítja. Ez segít majd mind a szilárd fogyasztói bázis kialakításában, mind a üzletépítésben is.

Elképzelted már, milyen érzés 100 karácsonyi lapot megírni a Sunrideres Csapatodnak? Szép zene szól, kisült a mézes süti, illata belengi a szobát, Te pedig leülsz és lapokat címezel a Sunridereseidnek… Ő megkapja, kinyitja és Rád gondol. Micsoda érzés!
VitaFruit_200811.gif
A hónap terméke
A VITAFRUIT erősen koncentrált, természetes eredetű gyümölcslé, amely gazdag vitaminokban és ásványokban. Erősíti, fiatalítja a szervezeted, és a bőröd. Nem tartalmaz vegyi származékokat, tartósítószert, mesterséges enzimeket vagy adalékokat. A formula ázsiai gyümölcsökből készült, méz alapú koncentrátum, a C- és E-vitamin, Béta-karotin, a B komplex vitaminok, a kalcium, magnézium és aminosavak gazdag forrása.

Sokan gyakran szednek hatalmas mennyiségű, vegyi úton előállított, agyonreklámozott vitamint - többet, mint a javasolt napi szükséglet. A Vitafruit fogyasztása révén teljesértékű, növényi eredetű vitaminokhoz és tápanyagokhoz juthatsz, amelyeket a szervezet könnyen feldolgoz, s gyorsan, természetes módon reagál rá.

A formula vitaminjai között megtalálhatók antioxidánsok, amelyekre a szervezetnek a mai megterhelő világban óriási szüksége van. Ma már tudjuk, hogy az öregedési folyamatért és számos súlyos betegség bekövetkezéséért a szabad gyökök is felelősek. Ezek úgynevezett „instabil" molekulák, mégpedig azért, mert páratlan számú elektront tartalmaznak. Az ilyen részecskék, hogy stabil szerkezetté váljanak, más molekulák elektronjait támadják meg: többek között a DNS -t, a sejtfalat alkotó lipideket és a sovány testszövetet alkotó fehérjéket.

A szabad gyökök támadása nyomán a szövetek szerkezete megváltozik, mi több, roncsolódásuk eredményeképpen maguk is szabad gyökökké válhatnak, amelyek újabb szöveteket roncsolnak, és így tovább, maradandó károkat okozva DNS-ünkben, fehérjéinkben, sejtfalainkban. A C- és E-vitamin, például, még azelőtt lépnek reakcióba a szabad gyökökkel, hogy azok megtámadnák a testszöveteket. Minden vitaminmolekula két szabadgyök-molekulát hatástalanít. A C-vitamin ezen kívül segít a szervezetnek abban is, hogy kollagént és elasztint termeljen, gyógyítsa önmagát, és ellenálljon a fertőzéseknek. A formula C-vitaminja stabil vitamin, azaz a gyakran előforduló vitaminokkal ellentétben levegővel érintkezve nem bomlik le, és nem veszti el hatását.

A zsírban oldódó E-vitamin csökkenti a vérrög-képződést, segít az oxigénszállításban, s mint antioxidáns, a vitaminok között alighanem a legerősebb gyógyító hatással rendelkezik. Az ugyancsak zsírban oldódó A vitamin új sejtek építéséhez, illetve a nyálkahártyák pótlásához nélkülözhetetlen. Segít továbbá a bőr 28, kiszáradásának elkerülésében, illetve a szabad gyökké vált oxigénmolekulák lekötésében.

A B-vitamin komplex tiamint, riboflavint, niacint, B6 és B12 vitamint tartalmaz, illetve a kevésbé ismert pantothenátot, para-amninobenzolsavat, inozitolt és biotint. Ezek a hatóanyagok együttesen segítik a sejtpótlást és sejtépítést. Hiányuk súlyos, fizikai és szellemi leépüléssel járó betegségek kialakulásához vezethet. Az ásványi anyagok úgyszintén fontosak a szervezet számára. A formula a megfelelő egyensúlyban tartalmaz magnéziumot és kalciumot.

A fitokemikáliák (növényekből származó vegyületek) olyan természetesen előforduló, ma még nem mindig egészen jól ismert anyagok, amelyek nem tekinthetők szoros értelemben vett tápláléknak, de a tapasztalat bizonyítja, hogy bizonyos gyógyító, terapikus hatásuk van. Már a kínaiak is tudták, hogy a természet sok, amúgy érthetetlen anyagot zárt be a növényekbe és füvekbe - ma viszont több gyógyszergyár kísérletezik ezek szintetizálásával, hogy így próbálják hasznosítani betegség-megelőző tulajdonságaikat. Bizonyos fitokemikáliák a hormonháztartás szabályozásában játszanak szerepet, mások az idegrendszerre hatnak és érzelmi, hangulati állapotunkat érintik, megint mások a DNS-t védik a pusztulástól, vagy gyulladás-és rákellenes hatásúak.

Megfelelő étrend mellett a Vitafruit segíti a bőrt is! Rendszeres fogyasztása javíthatja a bőr simaságát, fényét, puhaságát, és segítheti az öregedő bőrt, hogy fiatalosabb, egészségesebb legyen. Alkalmazható külsőleg is. Keverd a formulát vízbe, teába vagy más italba. Soha ne tedd a készítményt forró vízbe, miután a hő elpusztíthatja a hasznos tápanyagokat.
Tippek, apró ötletek...
Ahogy megjött a tél, úgy nyúltunk a fahéjas Calli után. A fahéj a tél fűszere. (már ha lehet fűszereket évszakokhoz kötni) A fahéjas Fortune Delight remek az almáspitébe is, mint azt a november 8 -i termékvezérelte tréningen meg is kóstolhattad. A karácsonyi mézes sütik is finomabbak a fahéjas Fortune Delight -tól. Az almás-fahéjas NuPlus palacsinta tésztába keverve kisüthető, önmagában is finom, de egy kis pikáns házi lekvárral szuper csemege. Ráadásul a tartalmasabb eledelből kevesebbet is fogyasztasz, jobban jár a szervezeted is.
Üzleti hírek
Novemberben a hónapzárás napja 28 -a, péntek. Amennyiben december első napjaiban még szeretnél EV -t pótolni, megteheted, de csak extra térítés ellenében.

A 2009. január 1 -vel változó marketing terv egyik legfontosabb eleme, hogy csak az vásárolhat januártól nagykereskedelmi áron, aki azt december 31 -ig eléri, illetve már eddig is azon vásárolt. Tehát: ha még nem érted el a nettó 100.000 + áfa=120.000 Ft vásárlási határt, tedd meg december 31 -ig, hogy az új évet Assistant Direktori rangban kezdhesd meg. Mert 2009 is jól kezdődik!
Eseménynaptár
Karácsonyi Party december 14 -én, vasárnap

Tradiciót teremtettünk vele, már van mihez igazodnunk. De jó érzés! A menüről, határidőről mindent megírtunk már, ahogy igértük. Kérjük a határidő pontos betartását. Idén is lesz tombola, jelmezverseny és jó hangulat. Biztos vagyok benne, hogy délelőtt is jól fogod érezni magad.

2009. január 10-én, szombaton Célkitűzés és kérdezéstechnika tréning a szokott helyen, a TIT -ben. Már most készülhetsz rá.

További részletek az eseménynaptárban!


Üdvözlettel a decemberi viszontlátásig:

Jóska és Edina


A végére maradt a legfontosabb: Ne csak olvasd, csináld is! (az olvasgatástól még senki sem gazdagodott meg....)


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.