image003.jpg
hírlevél
2011. szeptember
Specialistáink
Hírlevél regisztráció
×
×
×
A × jelölésű mezők kitöltése kötelező!

Ha a levelező rendszered nem jeleníti meg rendesen ezt a hírlevelet, klikkelj ide!


Kedves Olvasónk!

A tartalomból:

- Egy kör 1.100 méter, és ebből van még 90. Ez a 100 km-es éjszakai futás.
- Karate Kid és a Sunrider
- Miben döntünk közösen?
- Müzlik „pálfordulása”, már reggelire is cukor!
- Befőzés, kerti grill és mozgás (egy marketing jelenség tanulságai)
- Szeptember 21-én este Dr Chen, a Sunrider alapító tulajdonosa újra Budapesten
Egy kör 1.100 méter, és ebből van még 90. Ez a 100 km-es éjszakai futás.
Újabb erőpróba, újabb eredmény. Sőt, kétszeres erőpróba, kétszeres eredmény. Lakatos Roland egy augusztusi vasárnapra virradóra újra futócipőbe bújt, hogy teljesítse a 100 km-es távot. Ezt sikeresen meg is tette, pihent 1.5 órát, majd eljött a Vezetői workshopra. Eddig a kétszeres erőpróba. A kétszeres siker pedig Roland 3. helye mellett az, hogy első alkalommal Lakatos Manyi a pihenőpontban nemcsak a legszükségesebb enni- és innivalóval segítette a fiát, hanem „kiállított”. Jó fogadtatásra talált, örülünk neki. Gratulálunk Rolinak, mert anyai segítség ide, SR termékek oda, futni mégiscsak neki kellett. A tervszerű munka, a kitartó edzés és a nehéz pillanatokban is bizonyított jó hozzáállása meghozta gyümölcsét.
Karate Kid és a Sunrider
A Karate Kid c. filmben hallotta Dr. Pfeifenróth Anikó:

„Mester, neked milyen öved van?”
„Édes fiam, a karatét a karunkban és a fejünkben hordjuk, nem a derekunkon.”

Pompás, mert ez nekem azt jelenti, hogy össze kell rakni. Magunkat kell odatenni. Sokszor van szükség az életben arra, hogy testben és lélekben összerakjuk magunkat. Mert az élet már csak ilyen. Kapaszkodónk van, több is. Vedd őket sorba. Megéri. Nagyon jó érzés lesz, meglátod. Rájössz, milyen gazdag is vagy.
Miben döntünk közösen?
Készült az EU 28 országát átfogó felmérés arról, hogy hány témában és miben döntünk közösen. Érdekes az eredmény. Az EU-s országok többségében férfiak és nők 10 témában döntenek együtt. Magyarországon ez csak öt téma:
- klubtagság megszerzése
- bank és pénzügyek
- biztosítások
- szórakozás kiválasztása
- vény nélküli gyógyszerek + gyógyhatású készítmények

Férfiak döntenek:
- autó
- elektronikai eszközök

Nők döntenek:
- élelmiszerek
- egészséggel + szépséggel kapcsolatos cikkek
- ruházat

Mi ebből a tanulság? Az élelmiszerek, a vény nélküli gyógyszerek + gyógyhatású készítmények, illetve az egészséggel + szépséggel kapcsolatos cikkek megvásárlásában , valamint a szórakozás kiválasztásában (amiben lehet egészségvédő, aktív sportolás is) vagy együtt döntünk, vagy a nőkön a „világ szeme”. Egy férfi általában elfogadja azt, amit a párja odatesz. Ebből is látszik, hogy általában ki felel a család egészségéért. Akkor miért marad ki oly sok családi „döntéshozó”? Bővíts célcsoportot.
Müzlik „pálfordulása”, már reggelire is cukor!
Valami megváltozott. Mi lehet az? Eredetileg a reggelire fogyasztott gabona az egészséget szolgálta. Akkor még főleg a zab érdemelte ki ezt a címet. Csakhogy telt-múlt az idő, és az emberek abban a főzött formában már unták. (Nem csodálom) A kereskedelem pedig – felismerve a vásárló igényeit - választékot bővített. Lett pehely, keverték más gabonákkal, így lett a müzli. És persze a folyamat nem állt meg. Tettek bele szárított, és aszalt gyümölcsöket. És hogy teljes legyen a paletta: megpirították. Azt hinnéd, nincs tovább, de van! Ropogóssá tették cukorbevonattal! Így lett az egyszerű, egészséges reggeli eledelből mérhetetlen kártékony reggeli édesség. Mi a baj ezzel? Az a gond, hogy gyors reggeli címén leöntik egy kis tejjel, bekanalazzák, és már indulnak is. Szénhidrátot fehérjével. Ráadásul még fogyni is szeretnének. Azt hiszik, hogy megreggeliztek. Hol a jó meleg tea, a friss gyümölcs? És a nap kezdéséhez elengedhetetlen energia? Nyissunk ki egy SR-es étlapot! Éhgyomorra meleg Fortune Delight, a kancsóban Calli tea gőzölög, a kis tálakban friss gyümölcs: alma és szilva, a tányéron szőlő illatozik. A kancsó mellett Suncare. Karnyújtásnyira NuPlus a zörgős zacskójában. Alig várja, hogy feltépjük a szélét, teával elkeverve, párcsepp Stiviával ízesítve tökéletes befejezése bármelyik energia dús reggelinek. Miért jó ez Neked? Egyszerű elkészítésével minden táplálékot megkapsz, ami egy jó nap indításához szükséges. És mi kerül a táskába? Válassz: Calli, Fortune Delight, Sunbar és VitaShake között. Ennek legnagyobb előnye, hogy kitisztul a szervezeted, energiád délig lankadatlan. Mindenkit lekőrözöl. Mindenre oda tudsz figyelni, besöpröd az elismeréseket és nyugodt vagy. Még ma rendelj belőlük!
Befőzés, kerti grill és mozgás (egy marketing jelenség tanulságai)
Nyár elején engem is elkapott nagyanyáink szelleme, a befőzés. Akcióra is gondoltam. Arra, hogy a jó receptek beküldői között nyilvánosan kisorsoljuk a felajánlott elkészült termékeket. Hát, ez nem jött be. A gyerekeim azt mondták, hogy ez „hót gáz.”, mert befőzni ma nem divat, vagy ha igen, nem így hívják. Marketingből zérót ért az ötletem. Marketing ide, vagy oda, enni szeretik (de azt igen!). Akkor mi a baj? Felismerés: maradi vagyok. A Nagy Konferencián rájöttem, igaz a dolog. Akikhez el akarok jutni, azok nem a befőzésen járatják az agyukat. Ennek sok oka lehet: mert fiatalok, és most hajtani kell. 50-esek, akik rengeteg gonddal küzdenek. Nagyik, akik nem receptek közreadásával töltik az idejüket. Egy „nyári sütögetős” menüje, teletűzdelve Sunrider-es ötletekkel, és 1-2 jó fotóval viszont remek promóciós lehetőség. Miután mindezt „megemésztettem”, jött a következő: „Mi lenne, ha hétfőnként nem a hétvégi kaját tárgyalnánk ki, hanem, hogy mit sportoltunk a hétvégén.” Elsápadtam. Az illető hiteles ember, fontos pozíciója van, ismerem. Azt teszi, amit mond. A kutyafáját! Nos, ahogy mondani szokták: innen nyerni szép. Mi ebből a tanulság? Vonjuk le együtt. Írd meg Te is. Nem hirdetünk versenyt és nem lesz külön jutalom, maximum az egészség!
Szeptember 21-én este Dr Chen, a Sunrider alapító tulajdonosa újra Budapesten
Nem mindennapi alkalom, mi már alig várjuk. A Chen találkozót azzal teheted kiemelkedően népszerűvé, hogy elmondod, Dr. Chen kérésünkre a Citric-C (C-vitamin) és a Herb Cal Tabs (Kalcium tabletta) termékekről is beszél majd. Igen, a termékek karnyújtásnyira vannak Tőled is. Élj a lehetőséggel, gyere, gyere, gyertek. Jegyek elővételben kaphatók a Sunrider Hungary Ügyfélszolgálatán. Vidékre a kifizetett jegyeket postázzák.

A találkozó helyszíne a Marriott Courtyard szálló, Budapest, VIII. Blaha Lujza tér és József körút sarkán. Bejárat a József kőrútról. A belépőjegy ára: 3.200 Ft (áfával) A helyszínen nem terveznek jegyárusítást, ezért biztosítsd a helyed időben. A terem befogadóképessége véges, ha megtelt, nem férsz be.

Kezdés: 19:00


Üdvözlettel az októberi viszontlátásig:

dr Barta József és Edina


Ui: Ne csak olvasd, csináld is!


A hírlevélben megjelent írások helyességéért felelősséget nem vállalunk, s azok semmiben nem képviselik a Sunrider International, vagy a Sunrider Hungary Kft. üzlet vagy termékpolitikáját.
1125 Budapest, Trencséni u. 33/b - Telefon: (1) 35 57 548
A&B Professio Kft. © Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.